Devadesátá druhá porada realizačního týmu se konala 18. července v 10 hodin na našem s.roomu.



Účastníci zasedání:

Koordinátorka signály.cz Aneta Macanová (leukkippe), ekonomka Marie Vrzalová (maruskaV), manažerka Kristýna Kučerová (kucerovk), koordinátorka vývoje Zdeňka Ptáčková (Zdendanda), , šéfredaktorka Markéta Trmačová (majkiii), stážistka Barbora Boháčová (Bara2012), ředitel Sekce pro mládež ČBK P. Jan Balík, 

Omluveni: duchovní P. Jan Krbec (frantisek07)

Datum: 18. 7. 2012

Čas: 10:00

Místo: s.room, Kozí 8

Program:

Hostem dnešní porady byl P. Jan Balík, který se ujal úvodní modlitby. V prvním pracovním bodě porady pak každý informoval druhé o tom, na čem v uplynulých čtrnácti dnech pracoval:

  • Aneta jednala s dalšími křesťanskými médii o některých možných výhodách pro autorizované uživatele, dále se její práce opět točila hlavně kolem Celostátního setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou - řešila záležitosti kolem stránek setkání apod.
  • Kristýna připravovala účast signály.cz na několika akcích, jela také na zasedání Sekce pro mládež ČBK, komunikovala ohledně mediálních partnerství a zabývala se novými fundraisingovými předměty (vyřizovala objednávky, zajišťovala návrhy apod.).
  • Markéta mimo jiné např. upravovala nastavení některých systémových společenství, připravovala nejrůznější drobné články k publikaci, řešila různé obsahové požadavky, zajistila zápisy z porady a připravila podklady na poradu. Také ji zaměstnal přesun materiálů ze starého administračního systému na náš nový administrační systém Redmine. Její práce se také samozřejmě točila kolem běžné agendy.
  • Zdeňka pracovala na chystané GPS hře, kterou pro vás signály.cz chystají na CSM ve Žďáru. Řešila také různé drobnosti se členy Realizačního týmu i s uživateli.
  • Maruščinou prací bylo vedení peněžního deníku, vyřizovala maily, platila naše faktury a chystala a počítala pokladny na akce.
  • Bára doručila banner do Křtin na KCHK, pomáhala Kristýně s přípravou signální účastí na ní, jela na zasedání Sekce pro mládež ČBK, připravovala soutěž o lístky na multižánrový festival UNITED a hledala dobrovolníky do našeho stánku, který na takové akci jako je festival UNITED nemůže chybět ;-)
  • P. Jenda měl a má zaslouženou dovolenou.
  • Mimo to jsme se také zúčastnili v uplynulých dnech dvou významných akcí. Na Dny lidí dobré a Katolickou charismatickou konferenci vůle vyrazily signály.cz propagovat z našeho týmu Aneta, Kristýna, Bára a Markéta. Na obou akcích nám byl nápomocen také skvělý tým dobrovolníků, kterým moc děkujeme za veškerou pomoc!


V rámci jednotlivých bodů porady jsme dále probrali:

V nedávné době jsme podali žádost na další grant. Přišlo nám již potvrzení, že po formální stránce je náš projekt v pořádku a postupuje ke komisi pro zhodnocení obsahové. Rozhodovat o obsahové stránce grantu by se mělo v následujících dnech. Tedy čekáme na další zprávy :-)

Chystaný úklid našeho roomu se bude konat tento čtvrtek. Těšíme se, že nás tu také někdy navštívíte, abychom room nezvelebovali jen pro sebe :-)

Kristýna a Bára zhodnotili naši účast na Katolické charismatické konferenci. Na konferenci bylo pro nás všechny moc hezky. Doufáme, že se nám na našem stánku podařilo vytvořit příjemnou atmosféru a že jste si u nás mohli nejen něco pěkného koupit, ale třeba i odpočinout u piškvorek, malování ikony či u popovídání :-) Na KCHK jsme měli dostatek velmi schopných a milých dobrovolníků, díky kterým se vše povedlo, tak jak má... :-)
 
Přesun všech věcí na REDMINE do CSM bohužel nestíháme. Tuto záležitost jsme tedy prozatím odložili.
 
Neodmyslitelnou částí naší porady bylo Celostátní setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou. Shrnuli jsme věci nutné k řešení a stanovili termíny pro jejich vyřešení (např. fotky na visačky, povolení k vjezdu, příjezdy, odjezdy apod.) Probrali jsme také podobu našeho stanu, objednávku nových triček a dalších materiálů. Zastavili jsme se u tématu reklam, chystané GPS hry a Kristýna shrnula věci, které jsou již domluvené. 
 
Bod porady patřil také naší prezentaci na facebooku. Pokud ještě nejste fanoušci naší stránky, můžete se jimi stát a mít tak informace o tom, co se (nejen) na signálech děje :-)
 
Příští porada se bude konat 2. 8. 2012.