Další květnová porada se konala v pátek, 11. 5. 2012.



Účastníci zasedání:

Koordinátorka signály.cz Aneta Macanová (leukkippe), manažerka Kristýna Kučerová (kucerovk),  šéfredaktorka Markéta Trmačová (majkiii), koordinátorka vývoje Zdeňka Ptáčková (Zdendanda), duchovní p. Jan Krbec (frantisek07)

Omluveni: ekonomka Marie Vrzalová

Datum: 11. 5. 2012

Čas: 14:15

Místo: s.room, Kozí 8

Program:

Jako první bod porady každý informoval druhé o tom, co se za uplynulé dny událo v jeho sekci a na čem v minulých dnech pracoval:

  • Aneta řešila hlavně web Celostátního setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou, na jehož vylepšování se neustále pracuje. Dále se také zabývala přípravou knížky o CSM, komunikovala ohledně účasti signály.cz na několika akcích a vyřizovala agentu ohledně Erasmus stáže.
  • Kristýna domlouvala reklamu na signály.cz, vyřídila potvrzení pro naše bývalé stážistky, domluvila několik mediálních partnertsví, zkoordinovala a sama se i zúčastnila propagace signály.cz na Studenstkém Velehradu, vykomunikovávala zajištění autorizátorů na jednotlivých centrech, řešila problémy s Google Analytics, zjišťovala potřebné informace k našemu stánku na CSM, vymýšlela návrhy na reklamu na signály.cz a připravovala  účast signály.cz na mediální pouti na Hostýn.
  • Markéta připravila vše potřebné na poradu, komunikovala s duchovním Jendou ohledně článků na signály.cz, dodělávala nějaké staré úkoly, věnovala se běžné agendě apod.
  • Zdeňka odpovídala na různé dotazy uživatelům a snažila se jim pomoci s jejich problémy.
  • Jenda se zúčastnil jedné týmové svatby :-), komunikoval s redakcí, zajistil místo pobytu pro TsUnAmI akci a věnoval se běžné agendě.


V rámci jednotlivých bodů porady jsme dále probrali:

Jako první bod porady jsme stručně probrali to, co nového se událo ohledně Celostátního setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou a účastí signály.cz na něm.

Další blok se týkal osobních záležitostí - plánovaných studijních dovolených a pracovních pohovorů. Aneta nás všechny pozvala na další osobní pracovní pohovor, který by měl každý z týmu v následujících dnech absolvovat.

Další bod porady byla naše účast na Mediální pouti, která se koná 19. května. Kristýna nám řekla všechny důležité organizační záležitosti a novinky z příprav. Domlouvali jsme se, kdo všechno za nás na tuto pouť pojede. Vymýšleli jsme také, jak do programu můžeme přispět a čím druhé můžeme obohatit :-)

Naším velkým tématem je i blížící se TsUnAmI akce - pestrý duchovně týmový víkend pro naše dobrovolníky a příznivce. Víkend se nakonec bude konat ve Fryšavě pod Žákovou horou. Program už je připravený, takže nezbývá nic jiného, než se pořádně těšit! 

Kristýna nás informovala i o přípravě účasti signály.cz na slovenském festivalu Lumen, jehož mediální partneři jsme. Na akci budeme mít stánek. Další akcí, na kterou se signály.cz vypraví, jsou Dny lidí dobré vůle. I o nich jsme se krátce pobavili.

Poradu jsme zakončili výzvou, abychom Kristýně dodali nezbytné materiály k výroční zprávě a informací, že Jenda si pro nás chystá zajímavou vzdělávací přednášku :-)

Naše příští porada se bude konat 21. 5. 2012 a přijede na ní i P. Jenda Balík.