Pokud se chystáš na 14. ročník největšího letního křesťanského festivalu na Slovensku, tedy na CampFest, čti dál. Máš totiž možnost vyhrát rovnou dva lístky na tuto nezapomenutelnou akci, která proběhne 2. - 8. srpna 2012.


Soutěž je určena pro členy našeho občanského sdružení signály.cz, o. s.

Pro zařazení do soutěže je nutné do komentářů pod tento článek napsat heslo SOUTĚŽ a k tomu:

  • pokud jsi již na některém ročníku CampFestu byl/a, tak co se Tě nejvíc zaujalo, jaký máš zážitek

  • pokud se na CampFest teprve chystáš, tak na kterou kapelu se těšíš nejvíce

Výherce získá dva lístky na festival zahrnující volné vstupy do všech programových stanů v areálu festivalu a campingový poplatek po dobu celého festivalu. Běžná cena jednoho lístku se (podle doby zakoupení) pohybuje od 20  do 30 €, tedy asi od 520 Kč do 780 Kč.

Soutěž probíhá do 24. června 2012 včetně, losování proběhne v pondělí 25. června, výherci budou kontaktování prostřednictvím vzkazu na signály.cz, jejich seznam se objeví i zde.

 

 

Jak se stát členem signály.cz, o.s.?

 

Členem se může stát každý registrovaný uživatel signály.cz, který chce pravidelným příspěvkem podporovat provoz signály.cz. Stačí se přihlásit na adrese www.signaly.cz/os funkcí "Přidat se do společenství" a po zaplacení členského příspěvku (studenti 100 Kč/rok, pracující 200 Kč/rok) a poskytnutí potřebných údajů, Ti bude schváleno členství. Členské příspěvky se platí buď hotově v signály.cz room nebo převodem na účet 2800033168/2010, jako variabilní symbol je potřeba uvést číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdeš po přihlášení kliknutím na "MŮJ PROFIL, OSOBNÍ INFORMACE") Specifický symbol můžeš nechat prázdný.

 

Nevíš, jestli jsi už členem nebo jestli máš zaplacený příspěvek za poslední rok?

 

Zkontroluj si, jestli jsi členem společenství www.signaly.cz/os a dotazy směřuj na [email protected] nebo vzkazem pro kucerovk.