Stejně jako minulé roky, i letos vyhlašujeme soutěž o volné vstupenky na Katolickou charismatickou konferenci, profil akce najdeš i na signálech.


V pořadí již 23. ročník Katolické charismatické konference se bude konat ve dnech 11. až 15. července 2012 v BrněMotto konference bude: "Máme proč se veselit a radovat" (Lk 15,32).

Pro zařazení do soutěže (o 10x2 lístky) musíš splnit tyto dva požadavky:

  1. Do komentářů pod tento článek napsat heslo SOUTĚŽ a dále důvod, proč se chceš letošní KCHK zúčastnit (nebo komu chceš udělat prostřednictvím lístků radost)
  2. být nebo stát se členem občanského sdružení signály.cz, o. s. – soutěž je jak pro stávající členy, tak i pro ty, kteří se stanou členy teprve teď

Do slosování budou zahrnuty komentáře, které se zde objeví do 10. června včetně.

Losování proběhne 11. června, výherci budou kontaktování prostřednictvím vzkazu na signály.cz, jejich seznam se objeví i na tomto blogu.

Jak se stát členem signály.cz, o.s.?

Členem se může stát každý registrovaný uživatel signály.cz, který chce pravidelným příspěvkem podporovat provoz signály.cz. Stačí se přihlásit na adrese www.signaly.cz/os funkcí "Přidat se do společenství" a po zaplacení členského příspěvku (studenti 100 Kč/rok, pracující 200 Kč/rok) a poskytnutí potřebných údajů, Ti bude schváleno členství. Členské příspěvky se platí buď hotově v signály.cz room nebo převodem na účet 2800033168/2010, jako variabilní symbol je potřeba uvést číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdeš po přihlášení kliknutím na "MŮJ PROFIL, OSOBNÍ INFORMACE") Specifický symbol můžeš nechat prázdný.

Nevíš, jestli jsi už členem nebo jestli máš zaplacený příspěvek za poslední rok?

Zkontroluj si, jestli jsi členem společenství www.signaly.cz/os a dotazy směřuj na [email protected] nebo vzkazem pro kucerovk.

Ještě jednou.... o co se soutěží?

Každý soutěžící bude zařazen do slosování o volné vstupenky na KCHK 2012, které platí po celou dobu pěti dnů setkání. Vstupenky zároveň slouží jako jízdenka na MHD, nezahrnují stravu a ubytování. Běžná cena těchto vstupenek je 350 Kč, pro studenty 200 Kč při včasné platbě, jinak 490 Kč, pro studenty 300 Kč. Všichni, kteří se zúčastní této soutěže, a stanou se tedy členy občanského sdružení signály.cz, o. s., kromě účasti na slosování o tyto vstupenky budou navíc moci využívat například těchto výhod:

  • originální emailová adresa ve tvaru [email protected] s technologií gmail
  • sleva 50 Kč na tričko signály.cz (1ks/1motiv)
  • možnost účastnit se dalších soutěží a jednorázových akcí