Naše další porada se konala v pondělí 27. 2. 2012.



Účastníci zasedání:

Koordinátorka signály.cz Aneta Macanová (leukkippe), ekonomka Marie Vrzalová (maruskaV), manažerka Kristýna Kučerová (kucerovk),  šéfredaktorka Markéta Jeníčková (majkiii), duchovní p. Jan Krbec (frantisek07)

Omluveni: koordinátorka vývoje Zdeňka Ptáčková (Zdendanda)

Datum: 26. 1. 2012

Čas: 15:00

Místo: s.room, Kozí 8

Program:

Jako první bod porady každý informoval druhé o tom, co se za uplynulé dny událo v jeho sekci a na čem v minulých dnech pracoval:

  • Aneta se již tradičně věnovala grantu Renovabis, dále také řešila záležitosti kolem webu CSM ve Žďáru na Sázavou, komunikovala s tiskovým týmem CSM, řešila různé záležitosti ohledně domén pod signály.cz, pracovala na příloze Katolického týdeníku, která má být věnována blížícímu se CSM. Na nabídku Erasmus stáže se ozvalo několik zájemkyň, se kterými Aneta komunikovala.
  • Kristýna si vybrala zaslouženou dovolenou a po ní se zúčastnila zasedání Sekce pro mládež ČBK, domlouvala několik mediálních partnerství, zajistila výrobu nových buttonů a jela za signály.cz na Fórum mládeže.
  • Markéta se s Kristýnou zúčastnila zasedání Sekce pro mládež ČBK, komunikovala se redaktory z webu Víra.cz ohledně spolupráce (nově můžete najít upoutávky na zajímavé články z Víra.cz na blogu Křesťanských médií každé ob-úterý), zabývala se také aktuálním tématem měsíce (Vztahy) a i následujícími tématy (Postní doba), připravila zápisy z porady, zúčastnila se Pútě zalúbených a řešila další běžnou redakční agendu.
  • Maruška pracovala na našem peněžním deníku, navštívila paní účetní, řešila věci k účetnictví za rok 2011, s Kristýnou reprezentovala signály.cz na Fóru mládeže a také se starala o církevní tarif T-mobile, který signály.cz administrují.

 

V rámci jednotlivých bodů porady jsme dále probrali:

Staronově nám již opět funguje týmový google kalendář, který snad brzy začneme používat ke zefektivnění své práce. Opět jsme se také snažili naplánovat dlouho očekávané školení Redmine, což opravdu není jednoduchý úkol :-)

Aneta nás informovala o stavu zájemců na Erasmus stáž. Ozvaly se nám čtyři zájemkyně, dvě do sekce Redakce a dvě do sekce Marketing, propagace a PR.

Další bod porady představovala diskuze o logu signály.cz na CSM Žďár. Aneta nám představila několik návrhů, které zpracoval náš grafik a společně jsme se snažili vybrat ten nejlepší návrh z nich. Nejen že jsme logo nakonec vybrali, ale dokonce jsme vymysleli i naše žďárské motto ;-) Tak snad se vám bude líbit :-)

Naťukli jsme i slovenský projekt mojekomunita.sk, o kterém byla řeč na Púti zalúbených. Jedná se o slovenskou křesťanskou sociální síť.

Jako další bod porady jsme se zabývali určitým obsahem na signály.cz, který porušuje Pravidla používání signály.cz.

Poslední rozsáhlý blok porady byl věnován čemu jinému než CSM ve Žďáru nad Sázavou. Kristýna nás informovala o stavu dobrovolníků a také o tom, co domluvila na zasedání Sekce pro mládež ČBK a co se týká signály.cz. Proběhla diskuze na téma, co ve Žďáru budeme dělat a jak oslovíme účastníky setkání... Ale to je zatím překvapení :-)

Naše příští porada se bude konat v pátek, 16. 3. 2012.