Přestože je teprve únor, Celostátní setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou se nezadržitelně blíží. A protože se signály.cz do Žďáru také chystají a nikdy není dost šikovných pomocníků, obracíme se na vás s prosbou...


O co jde?

V současnosti ještě nemáme přesné informace o tom, jak to všechno bude probíhat, ale už teď víme, že budeme provozovat stánek (možná i stan :)), ve kterém se účastníci budou moci seznámit se signály.cz,  zeptat se na to, co je ohledně signály.cz zajímá, koupit si naše fundraisingové předměty, nechat se autorizovat a samozřejmě by neměla chybět možnost příjemného pokecu a další aktivity, které jsou i pro nás pořád tak trošku překvapením. :)

A co chceme po vás?

Na vás se obracím s prosbou o pomoc právě v tomto stánku. Protože chceme, aby si všichni naši dobrovolníci a pomocníci užili program, plánujeme rozpis časů, kdy kdo na stánku bude. Můžete si tak vybrat, zda signálům darujete jednu, dvě nebo tři hodiny nebo i celý den.

Co za to? :)

Nejen, že vás bude moci hřát pocit, že nejen přijímáte, ale i dáváte druhým (což je určitě super :)). Navíc se  můžete seznámit s novými lidmi, blíže poznat signály.cz a proniknout do jejich tajů. :)

Koho kontaktovat?

Pokud vás tato možnost zaujala, neváhejte kontaktovat Kristýnu buď prostřednictvím vzkazu nebo mailem na [email protected]. Ráda zodpoví všechny vaše otázky. :)