Porady po týdnu mají tu výhodu, že je toho méně, přesto vzhledem k plesu a výstavě, které se blíží, tak program porady byl pestrý a bohatý.

Účastníci zasedání:

Aneta Macanová (dále Leukkippe), Petra Vašíčková (dále petka84), , Markéta Jeníčková (dále majkiii), Marie Vrzalová (dále MaruskaV), Zdeňka Ptáčková (Zdendanda), Kristýna Kučerová (dále kucerovk)

Omluven: p. Jan Krbec (dále frantisek07), stážistky Soňa Borovská (dále sonulka-b), Michaela Gálová (dále Mižu89)

Datum: 27. 10. 2011

Čas: 16:00

Místo: s.room, Kozí 8


Co se stalo

Leukkippe se účastnila v Praze uvedení knihy a filmu k Madridu. A že byla v Praze vyřídila tam i spoustu jiných záležitostí. Vedle toho se také zabývala blogem Žďáru, a tak jak už patří k její roli - všechny nás koordinovala:o) Kucerovk zas řešila různé propagační akce, např. VOX, taky se ještě zabývala granty a pomáhala své nové kolegyni ekonomce MarušceV vhlédnout do otázek ekonomiky. Já, petka84, jsem se zabývala organizací porad, Biblickým impulzem, plesem a výstavou vítězných fotografií, které jsou teď hlavními zájmy nás všech. Redakce pod vedením Majkiii se témata měsíce na příští rok, oslovovala dobrovolníky a dělala výběry z blogů. Naše milé a šikovné stážistky vedle zajímavých reportáží, které můžete sledovat na blogu "V akci", tak také se starají o tombolu, na kterou se můžete těšit na 1. plese signaly.cz. Vedoucí Vývoje, Zdendanda, pracovala na personálních záležitostech, šablonou na Coucat a psala články blog vývoje. Nakonec MaruškaV, jako naše nová ekonomka, se tak jak to už u ekonomek bývá:o) zabývala granty a hlavně prodávala lístky na ples.

Program

Další poradu jsme naplánovali za 14dní na 10.11. 2011 v 16,00. Vedle toho jsme také řešili otázku rozdělení prostoru v našem s.roomu mezi jednotlivé členy RT.

Následovala Infosekce. V té jsme se v rychlosti dozvěděli o pokračování průběhu grantu Renovabis a Biblického impulzu, který má zatím na účtě 16 akcí.

V samotném Programu jsme již řešili konkrétní záležitosti a to hlavně výstavu a ples. Zabývali jsme se všemi těmi praktickými problémy - od programu, přes tombolu, zařízení, bar, výzdobu...prostě vše, co je třeba k tomu, aby se vám na plese líbilo. Byli jsme informování o tom, že lístky jsou všechny vyprodány a tak už přibíráme jen dobrovolníky ale i jejich kapacita je již téměř vyčerpána. Těší nás, že je o ples zájem, ale je nám líto, že všem nemůžeme vyhovět. No, snad se ples vydaří.

 

Takže s těmi z vás, kteří již máte lístek, tak se těšíme naviděnou a s vámi ostatními věříme, že se potkáme na nějaké jiné fajn akci. Ples jisto jistě nebyl tou poslední;o)