S akademickým rokem nám všem začali také studijní povinnosti, které se dají dobře skloubit s naší prací na signaly.cz jen s dobrým plánem. Právě porady jsou tak důležitým momentem, jak věci dobře naplánovat a zkoordinovat...samozřejmě nejlépe s Božím požehnáním, a tak jsme jako vždy začali modlitbou.

Účastníci zasedání:

Aneta Macanová (dále Leukkippe), Petra Vašíčková (dále petka84), Kristýna Kučerová (dále kucerovk), Libor Talaš(dále lpjbtalaš), Markéta Jeníčková (dále majkiii), Libor Talaš (dále jen lpjbtalas), Marie Vrzalová (dále MaruskaV), Zdeňka Ptáčková (Zdendanda)

Omluven: p. Jan Krbec (dále frantisek07)

Datum: 29. 9. 2011

Čas: 17:00

Místo: s.room, Kozí 8

 


 

Co se stalo

Nový akademický rok přináší spoustu nových akcí a novinek. Přivítali jsme mezi sebou novou kolegyni - ekonomku Marušku Vzralovou, naopak náš realizační tým opouští Libor Talaš, kterého jak věříme, budeme stále potkávat i nadále alespoň jako dobrovolníka:o) Chystáme náš první ples, sledujeme pomadridská setkání, rozjíždíme Biblický impulz, připravujeme soutěž s fotkami z Madridu a spoustu jiného. Mezi všemi těmi aktivitami se jako vždy také skrývají ty běžné, ale přesto nutné jako je organizace porad, u Majkiii vedení redakce a koordinace našich stážistek, u Kristýnky - ještě v její staré funkci ekonomky - to je vždy vyúčtovávání, sepisování grantů apod. Zdendanda už převzala svou sekci vývoje a plánuje setkání svého týmu vývojářů a já - Peťka84 se již také plně věnuji Biblickém impulzu, ke kterému srdečně zvu všechny vysokoškoláky. Ani naše stážistky nejsou pozadu a informují vás o všem možném dění (nejen) v městě Brně. Jsou opravdu šikovné.

Program

Další poradu jsme naplánovali na 13.října 2011 a domluvili jsme se na jejich pravidelnosti. Udělali jsme také pořádek v přehledu klíčích a vrhli se na Infosekci.

V rychlém přehledu o aktuálním stavu různých akcí jsme se dozvěděli, že Biblický impulz už je hezky nastartovaný - čekají nás rozhovory a natáčení v různých médiích, někteří šikovní parťáci už založili Demoakci a tak úspěch Biblického impulzu už teď bude záležet hlavně na samotných studentech. Leukkippe nás spravila o Personáliích na signaly.cz. Jak již bylo řečeno dříve máme novou ekonomku, Marii Vrzalovou, Kristýnka Kučerová přechází do funkce manažerky propagace a PR a Libor Talaš nás opouští. Leukkippe a Kristýnka nás informovali o průběhu jednotlivých grantů, které jako signaly.cz podáváme a na plánu byly také Pomadridská setkání.

V samotném Programu porady jsme pak probírali setkání dobrovolníků, které nás čeká již tento týden, projednávali jsme ples a všem, co kolem toho bude třeba udělat a rozjíždí se fotosoutěž k jejímuž hlasování vás moc zveme. Řešili jsme také propagační a fundraisingové materiály - co máme, co už nemáme, co uděláme...a nakonec nás Anetka pozvala k osobním setkáním, které mají podpořit naši radostnou práci na signaly.cz.

Věříme, že i vy jste začali nový akademický rok plni elánu a radosti a přejeme vám do něj mnoho úspěchů a obohacujících zážitků:o)