Již dnes startuje ve Vsetíně nový multižánrový křesťanský festival UNITED a na místě nebudou chybět samozřejmě ani signály.cz.


 

 

Na programu tohoto jedinečného festivalu je připraveno na 250 účinkujících z řad kapel, divadelníků a řečníků. Kromě 6 zahraničních kapel z celého světa zde účastníci uslyší také to nejlepší z české a slovenské křesťanské hudební scény. Program nebude však jen čistě hudební - na účastníky čekají i workshopy, divadla, filmy a sporty. Více o tomto festivalu se můžeš dočíst přímo tady: http://unitedfestival.signaly.cz/1108/united-startuje-jiz-dnes .

UNITED je opravdu jedinečná akce. Na místě nebude chybět ani tradiční stánek signály.cz. Co Tě v něm čeká? Budeš tu moci využít různých nabízených služeb (například se nechat autorizovat či se stát členem signály.cz, o. s. ;-)), také budeš moci využít našich počítačů připojených na wifi síť pro surfování na internetu, koupit si něco na památku, občerstvit se nebo si jen tak popovídat, povzbudit nás, případně nám předat zpětnou vazbu na to, co Ti na signály.cz chybí nebo co Tě na nich baví :-) Více se dočteš tady: http://unitedfestival.signaly.cz/1108/prijdte-na-besedu-do-signalacke .

Těšíme se na viděnou ve Vsetíně! ;-)