S blížícími se Světovými dny mládeže ve Španělském Madridu přibývá i na signály.cz práce. Horečně se dolaďují poslední detaily před odjezdem, aby na místě už všechno šlapalo.

 


 

Signály.cz chystají v Madridu internetovou kavárnu, ve které si budeš moci odpočinout, ale taky třeba dobýt energii nějakou dobrotou. Taky, jak už název kavárny napovídá, bude k dispozici internetové připojení. Alespoň v to doufáme J. Takže budeš moci poslat z Madridu vzkaz svým kamarádům a nebo se podělit o zážitek, který určitě bude stát za to, aby si ho někdo přečetl.

Kromě toho se bude na oficiálním blogu Madridu objevovat i zpravodajství přímo z místa dění a signály.cz připravily pro poutníky také program do autobusů, aby jim cesta rychle uběhla.

Všechna tato práce ale nestojí jen čas a úsilí mnoha dobrovolníků. Vyžaduje také finanční investice. Proto jsme se rozhodli, že další část loga budeme rozprodávat právě pro Madrid. Sbíráme 10.000 korun na výdaje spojené se setkáním mládeže!

Přispět můžeš třeba zakoupením části loga http://projekt.signaly.cz/jednorazove/sbirka2011/ nebo můžeš poslat peníze na účet 2800033168/2010 se vzkazem pro příjemce "madrid".