A nejen on! Teď se na signály.cz bez registrace dostane i všech 750 000 000 uživatelů Facebooku. Tak jestli máš nějaké kamarády, kteří se nechtěli registrovat, protože "už mají Facebook", řekni jim, že mohou signály.cz používat i bez toho aby se registrovali!


Pokud máš i ty účet na Facebooku, můžeš si ho se svým signáláckým propojit při prvním kliknutí na Přihlásit se přes FB Zatím Ti to kromě jednoduššího přihlášení na jedno kliknutí nepřinese nic nového, ale postupně nabídneme užitečné funkce.

A proč do toho pleteme Chucka Norrise? Protože málokdo ví, že je také křesťan a napsal perfektní knížku Fámy a fakta, kterou si můžeš objednat na signály.cz. Zisk z prodeje pak poputuje na provoz serveru a ty budeš mít čtení pro pobavení i zamyšlení nebo dárek pro svého nevěřícího kamaráda, kterého bys rád přiblížil k Bohu. (Více o knížce)

Koupit si ji můžeš také v signálácké kavárně "Na meetince" v Madridu nebo festivalu United. Že tam nepoješ? Nevadí! Sleduj signály.cz - po celou dobu obou akcí na nich najdeš živé zpravodajství a vzkazy od účastníků.

Pěkný zbytek léta Ti přeje

Realizační tým signály.cz

PS: Pro všechny fandy Chucka Norrise je na signály.cz společenství: www.signaly.cz/chucknorris a pro všechny účastníky světového dne mládeže v Madridu taky: www.signaly.cz/m11 (najdeš tam i společenství podle jednotlivých autobusů)