Zástupci signály.cz se už druhým rokem vypravili na pouť křesťanských médií, aby ukázali babičkám a dědečkům, že signály.cz, a internet obecně, je také médium, co má silný zvuk. Pouť na Svatém Hostýně se vydařila, ale největší radost nám udělali uživatelé, kteří se za námi přišli podívat!

 


 

Pouť, která se konala v sobotu 4. června, pro nás znamenala další příležitost, jak se setkat s našimi uživateli a jak o sobě dát vědět i mezi dalšími lidmi. Od začátku jsme věděli, že nechceme na Hostýn přijet jen s prodejním stánkem, ale že chceme vytvořit smysluplné aktivity pro všechny věkové kategorie.

Úmysly křížové cesty

Velkým "lákadlem" na stánku signály.cz byl dřevěný kříž, na který se od začátku chodili dívat poutníci a ptali se nás, k čemu ho tam máme. Po tom, co jsme jim vysvětlili, že se ponese v průvodu při křížové cestě, a že si na něj mohou nalepit úmysl, za který ji chtějí obětovat, začal se rychle plnit kartičkami s nejrůznějšími prosbami.

Poznej Svatý Hostýn

Ty mladší zase k našemu stánku přitahovaly samolepky, které mohli vahrát v soutěži "poznej Svatý Hostýn se signály.cz". Úkolem bylo zodpovědět připravené otázky o tomto poutním místě. Výhodou bylo, že vyhrát mohl úplně každý :-)

Turnaj v piškvorkách

Na turnaj už v tak nabitém programu nezbývalo mnoho času, takže se do hraní piškvorek pustilo jen pár nadšenců, které neodradil ani prudký déšť.

Pouť pro nás byla skvělým zážitkem a jsme rádi, že jsme se jí mohli zúčastnit. Rádi jsou určitě i naši dva nově autorizovaní uživatelé. Doufáme, že se příště sejdem třeba právě s Tebou. A nemusíš čekat ani celý rok. Stav se za námi třeba na Charismatické konferenci, v Madridu a nebo na Festivalu United!