Chystáme se na velké změny, tvoříme, plánujeme, hledáme, pracujeme a chystáme se...pojďte s námi na Hostýn, do Madridu, ...a budeme i plesat:o)

 

 

Účastníci zasedání:

Jan Šedo (dále HejTi), Petra Vašíčková (dále petka84), Kristýna Kučerová (dále kucerovk), Aneta Macanová (dále Leukkippe), Libor Talaš(dále lpjbtalaš), p. Jan Krbec (dále frantisek07)

 

Datum: 27.5.2011

Čas: 9:30

Místo: s.room, Kozí 8


 

Porada začala přečtením Ježíšovi modlitby za své učedníky. I my bychom se měli modlit za ty, kteří jsou nám svěřeni. Tak myslíme v modlitbě také na vás, naše uživatelé, a doufáme, že naše práce vám bude taky k užitku.

 

Co se stalo

Za poslední týden se stalo hned několik věcí, ze kterých máme opravdu radost. Byl rozeslán všem uživatelům newsletter, ve kterém jste se mohli dozvědět o všem podstatném, co se na signaly.cz děje. Taky byla spuštěna sponzorská bublina. Již teď vám všem moc díky, kdo jste si už kousek tohoto loga koupili. HejTi pracuje na více novinek, které dříve nebo později zaznamenáte, protože to budou věci viditelné. HejTi také řešil organizaci Festivalu United, který bude mít teď nastarosti Zdendanda a leukkippe. Všichni jsme se opět sešli nad plány do Madridu. Již jste si mohli všimnout, že máte možnost nominovat nicky autobusů, ktré za vaši diecézi budou vyjíždět do Španělska. František07 byl na mnoha zajímavých setkáních, kde se školí a modlí, aby nám lépe a lépe sloužil. Redaktorka leukkippe se zabývala projektem Rok jinak, staral se o blog Madridu, řešila reakce na Newsletter, otázku personálního obsazení, pár problémových uživatelů. diskuze a dávala si do pořádku také své pracovní záležitosti. Lpjbtalas se zabýval kromě běžné agendy také tvorbou struktury v sekci marketingu na naší informační síti Sisi. A v procesu tvorby jsou také nové plachty. Ekonomka kucerovk psala biskupům o doporučení pro Biblický impulz, řešila reklamy a soutěže. Starala se o věci kolem peněz, má nastarosti také záležitosti kolem sponzorské bubliny. Dávala do kupy granty a také se školila na Jihomoravském kraji. A nakonec petka84, která pracuje stále i s týmem BI na Biblickém impulzu, organizačně má nastarosti porady, řešila záležitost nicků pro autobusy do Madridu, takže jste si od ní mohli přčíst na toto téma článek. Dala do pucu s.room, plánovala účast signaly.cz na Mediální pouti na Hostýně, kam vás taky moc zveme a nakonec vyřizovala pár ostatních drobností.

Program

Další porada byla naplánována na 16.6.2011 na 14,30. Pak jsme rychle probrali tipy na scholu na HejTiho děkovačku a nějaké organizační záležitosti kolem jeho odchodu.

Pokračovali jsme Infosekcí, kde jsme rychle prošli aktuální stav JP2, na které se zapracuje na Devcampu, jednotlivé sekce kolem Madridu, kde již nebudou další díly Arriby (protože nejsou síli, kapacity a ani Španěl), nicky autobusů čekají na vaši nominace a program do autobusu je v procesu realizace. Biblický impulz už má své týmy parťáků (ale šikovných lidí není nikdy dostatek, takže pokud se budete chtít přidat, tak se ozvěte na [email protected]) a tvorba plakátku už se taky blíží ke konci. Nakonec sponzorská bublina, která má již několik majitelů - díky za ně.

V samotném Programu jsme se pak zabývali naší příští týmovou smetovací akcí, kde zkusíme nabrat energii a inspiraci do další práce. Máme ale také něco pro vás k výročí 3 let signaly.cz, a to ples, na který se budete moci těšit v listopadu. Příští týden nás čeká v sobotu Mediální pouť, na kterou vás moc zveme! Těšit se můžete na turnaj v piškvorkách a hostýnskou poznávačku, takže se s námi nudit nebudete:o) Libor přebral veškerý dohled nad Madridem a řešili jsme také blížící se United festival. Na závěr jsme se dozvěděli, že pokud se podaří, tak přibude nám pomocná pracovní síla dobrovolníka a chystáme pro vás také nové trička.

Že jsme skončili v pravé poledne, tak jsme zakončili poradu s odbíjením zvonů a modlitbou Anděl Páně.

Všem vám přejeme hodně zdau u zkoušek (nejen těch studijních) a krásné požehnané slunečné i deštivé jarní dny:o)