Účastníci zasedání:

Jan Šedo (dále HejTi), Petra Vašíčková (dále petka84), Kristýna Kučerová (dále kucerovk), Aneta Macanová (dále Leukkippe), Libor Talaš(dále lpjbtalaš), p. Jan Krbec (dále frantisek07)

 

Datum: 29.4.2011

Čas: 10:00

Místo: s.room, Kozí 8


 

Co se stalo

Tentokrát jsme začali naši pracovní poradu s velikonočním naladěním a zpěvem Aleluja! Nezaháleli jsme však dlouho a vrhli se do práce.

Předchozí týdny byly plné nejen velikonočních zážitků, ale také práce na signaly.cz. HejTi se zabýval drobnými opravami na webu, organizoval tým vývojářů a plánoval devcamp. Určitě jste si také všimli, že byla ukončena soutěž Na jedné vlně do Madridu, kde vítězka vyhrála právě cestu na Celosvětové setkání mládeže v Madridu. Pracovalo se také na grantech, které řeší jak HejTi, tak naše ekonomka kucerovk. HejTi také zjišťoval možnosti získání starých notebooku (např. do internetové kavárny v Madridu) a připravoval newsletter. Frantisek07 vybavoval běžnou agendu a duchovně nás podporoval v rámci svých možností. Leukkippe jako nae šéfredaktorka se zabývala novým grantem renovabis, do kterého se zapojujeme všichni a věříme, že tato podpora by mohla pomoci zas posunout signaly.cz o kus dál. Redakce řešila také plány na rok 2012, pomadridskou knížku, jednotlivé akce, blog Ždáru a tiskové zprávy. Bohužel se musela zabývat také některými problémovými uživateli. Jak již bylo řečeno výše naše ekonomka kucerovk se točila kolem všeho, co má něco společného s penězi - kolem grantů, účetnictví, ...Ale kus práce udělala také i s managerem lpjbtalasem na diecézkách a přečíst jste si od ní mohli článek o Tvořivém víkendu a o jednotlivých soutěží. Manager lpjbtalas díky škole nemá příliš času, tak řeší hlavně ty nejnutnější věci, které jsou spojené s jeho agendou. A nakonec projekční a procesní managerka:o) petka84 - ta se postarala o to, aby naši partneři a spolupracovníci věděli, že jim přejeme požehnané Velikonoce, měla nastarosti organizaci porady, T-mobile, úklid a opět s novým týmem šikovných lidí rozjíždí Biblický impulz. Pokud byste se rádi přidali - jste vítaní (ozvěte se na [email protected]).

 

Program

Další porada byla naplánována na 13.5.2011 na 10,00. Domluvili jsme se také na tom, jak kdo bude k dispozici na s.roomu. Pokud se tedy budete s někým chtít sejít, tak je vždy dobré se s ním domluvit přes email nebo vzkaz. Jste u nás samozřejmě vítaní, ale vždy je dobré dát předem vědět.

Začali jsme Infosekcí, ve které jsme byli jen stručně informováni o vývoji JP2, ve kterém se pracuje už jen na drobných opravách a v plánu je devcamp. Přípravy na WYD v Madridu jdou také stále kupředu pracuje se na programu v autobusech a internetové kavárně, jen seriál lekcí Španělštiny se bude asi už ukončovat, protože nám chybí nějaký šikovný/á Španěl/ka. Biblického impulzu má jak už víte z minula svůj tým a momentálně pracuje na hlavním obsahu a grafice. Diecézní Setkání Mládeže 2011 už máme za sebou - myslíme, že dopadly standartně dobře. A jako poslední bod infosekce byla zpráva, že "Sponzorská bublina" se stále ještě se svou realizací opožďuje, ale snad již brzy ji budeme moci zahlédnout na signaly.cz.

V samotném Programu jsme se pak zabývali společenskými akcemi, které v tomto roce budeme plánovat. Vše se zavčas dozvíte:o) Otázkou grantu renovabis jsme se zabývali značnou část programu, protože je opravdu třeba ji dobře využít, pokud chceme, aby signaly.cz posunul správným směrem. Také se letos můžete těšit na Pouť křesťanských médií, na které nás můžete potkat a věříme, že to bude super příležitost, tam tak vyrazit společně. Na závěr jsme řešili možnost stážisty, který by nám také mohl pomoci s prací na signaly.cz a program jsme ukončili s vyhlídkou do další porady - co nás čeká příště.

Poradu jsme jako vždy skončili požehnáním a rozběhli jsme se za svými úkoly.

Přejeme Ti, aby tvé úkoly ti také šli pěkně od ruky;o)