POJEĎTE S NÁMI NA HOSTÝN

 

Loni jsme se poprvé jako signaly.cz zapojili mezi křešťanská média účastí na pouti na Hostýně. Toto krásné mariánské místo, ke kterému mám silný vztah, protože jsme tam již od mého útlého věku jezdili s farností, je místem požehnání, klidu, pohlazení po duši i přátelských a milých setkání. Vždy se mi vybaví výstup na samotný Hostýn krásnými Hostýnskými vrchy - "kdo bude první?!!!" a "kdo zná nejlepší zkratku?!!!" ...Boží přítomnost byla vždy cítit už při tomto napínavém výstupu naplněném květenou, stromovím, bublající bystřinou a mnoha známými i neznámými poutníky. A na vrcholu? Tam nás čeká Maminka! Krásná bazilika, která se tyčí jako dominanta nad celým krajem, nás vždy vítá a dává nám k dispozici své malebné prostory. A tak s příjemnou fyzickou únavou a duchem toužícím přinést sem své starosti, touhy a radosti...skládali jsme tu vždy svá břemena (ať už fyzická tak duševní) k nohám Panny Marie. A že ke správné pouti patří i nějaké ty dobroty na posilnění, pokochání se krásnou přírodou a i umem stavitelů baziliky...byl to vždy krásný čas!

A tak mi věřte, že mi srdce plesá, když vás všechny letos můžu opět pozvat na toto kouzelné místo i se signaly.cz. POJEĎTE S NÁMI!!! ...také s poutníky Rádia Proglas, televize Noe a jiných křesťanských médií prožít příjemnou sobotu.

 

A co ještě?...

...bude tam také bohatý program...

 

....s námi se tam totiž už vůbec nebudete nudit! Víte jaké všechny krásy Hostýn skrývá? ...s námi jistě mnohé objevíte. Jako vždy budete mít možnost se s námi setkat a povykládat, koupit si nějaké propagační materiály, autorizovat se nebo stát se členy o.s. Ale hlavně...budeme tam pro vás a společně tam můžeme vytvořit krásné společenství uživatelů signaly.cz!

 

Tak neváhejte a bezohledu na počasí, které nás nemá šanci ohrozit, s námi vyražte na Hostýn

 

...za Pannou Marií

...za sebou navzájem

...odpočinout si

...prožít krásný čas

...SE SIGNALY.CZ!!!

VIZ. ZDE