Milí uživatelé, rádi se o vás staráme a jsme vděční za svědectví o tom jak vám signály.cz v životě pomáhají. Protože všechno ale něco stojí, chtěli bychom vás nyní poprosit o finanční podporu, kterou potřebujeme, aby se signály.cz mohly dále rozvíjet a spolehlivě fungovat. Připravili jsme pro vás možnost koupit si symbolicky kousek loga signály.cz a tak přispět na signály.cz 1Kč za každý obrazový bod, který si tímto způsobem pořídíte.


 

Jak na to?

Každý z vás má pomocí této aplikace:

http://projekt.signaly.cz/jednorazove/sbirka2011/

možnost si symbolicky "koupit" část loga signály.cz a finančně tak podpořit signály.cz.

1 obrazový bod loga vyjde na 1Kč a každý si tak může zvolit kolik chce na signály.cz přispět

Platbu můžete provést hned kartou (při této volbě musíte vyplnit více položek než je obvyklé, ale vězte, že je to pro vaší bezpečnost), převodem přes účet nebo skočit se složenkou na poštu. Je tam ještě několik dalších způsobů pro ty, co mají účet například u mBank či Raiffeisanbanky. Doufáme, že si vyberete a nic vám tak nebude bránit přispět na provoz signály.cz.

Na co peníze půjdou?

Když si kliknete na adresu http://projekt.signaly.cz/jednorazove/sbirka2011/ je tam znázorněné kolik a na co půjdou peníze vybrané touto sbírkou. Samozřejmě, že potřebujeme mnohem více peněz, než se vybere v této sbírce, ale ty letos seženeme díky grantům, prodejem fundraisingových materiálů či od uživatelů, kteří pravidelně na signály.cz přispívají.

Kolik už se vybralo?

  • v roce 2011 se vybralo již téměř devadesát tisíc korun!
  • od počátku roku 2012 do konce února přibylo na účet signály.cz další necelé dva tisíce.

Děkujeme všem, kteří na provoz signály.cz už přispěli!