Účastníci zasedání:

Jan Šedo (dále HejTi), Petra Vašíčková (dále petka84), Kristýna Kučerová (dále kucerovk), Aneta Macanová (dále Leukkippe), Libor Talaš(dále lpjbtalaš),

hosté: o. Jenda Balík, o. Vítek Zatloukal

 

Omluven: p. Jan Krbec (dále frantisek07)

Datum: 15.4.2011

Čas: 8:30

Místo: s.room, Kozí 8


 

Co se stalo

Tentokrát jsme začali již brzy ráno a to opravdu svižně a taky trochu netradičně, protože jsme měli mezi sebou významné hosty - a to o. Jendu Balíka a Vítka Zatloukala. Začali jsme jako vždy modlitbou, a to Novénu za mládež, kterou se signaly.cz modlí celý týden.

A co sebou přinesly minulé týdny? HejTi měl motivační pohovory se všemi členy týmu, pracoval na otázce nového koordinátora, realizoval minivývojový víkend a zpracovával text do výroční zprávy. Celý tým jsme se také zabývali přípravami na Madrid - a to hlavně programem do autobusů, Petka84 shání stále nějakého Španěla na další díly Arriby videa a zajišťovala příspěvky do "svědectví". Frantisek07 vedl standartní agendu a modlil se za nás a u některých z nás se také staral o náš duchovní růst. Šéfredaktorka leukkippe dávala do kupy blog Madridu, řešila problémy s některými uživateli, pracovala na nápadu pomadridské knihy, vedla tým redakce a spoustu jiných věcí týkající se její sekce. Lpjbtalas se zabýval hlavně přípravou a organizací na diecézka a běžnou agendou kolem marketingu. Kucerovk se do práce k diecézkám také velkou měrou přidala - na některých ji můžete i potkat:o) Dělala taky titulky k Arribě, vytvořila list nabídky reklamy, napsala žádost na Nadaci pro radost a uspořádala úžasný víkend s naušnicemi, který měl velmi dobrý ohlas a jehož produkty si můžete zakoupit na diecézkách. Jako vždy taky vedla účetnictví a podílela se na programu do busů do Madridu. Petka84 připravovala a zapisovala porady, realizovala jarní úklid, takže už můžete vidět přes okna v s.roomu, pracuje na tvorbě týmu Biblického impulzu a výročce.

Program

Další porada byla naplánována na 29.4.2011 na 10,00. Začali jsme Infosekcí, ve které jsme byli jen stručně informováni o vývoji JP2, ve kterém se pohly hlavně diskuze, o přípravách na WYD v Madridu, posunu v přípravě Biblického impulzu a DSM 2011, které jsou teď nejaktuálnějším tématem.

V samotném Programu jsme se pak zabývali Plány sekce pro mládež ČBK, které nám představil Jenda Balík. Byl nám představen přehled personálního obsazení RT do konce roku (kdo a kdy nás bude asi opouštět...) a hlavně se řešila otázka nového koordinátora, která již brzy bude mít konečné rozuzlení:o). Plánovali jsme další stmelovací signalácké akce, jako byl Tsunami víkend, kterými se budeme zabývat ještě na dalších poradách. Řešil se nový grant renovabis a signaly.cz placky. Řeč byla o pomadridské knížce - její formě a obsahu a už opravdu brzy budete mít taky možnost podpořit sinaly.cz koupí části sponzorské bubliny. Taky se letos chystáme na pouť křesťanských médií, kam doufám, že se vydáte s námi. Plánovali jsme taky newslettru pro uživatele o nejdůležitějších novinkách a stále přemýšlíme nad poteciálem projektu Rok jinak. S vyhlídkou na to, co nás čeká příště jsme poradu ukončili.

Porada, která trvala až téměř do jedné hodiny byla opravdu vyčerpávajíví, ale taky velmi plodná a příjemně svižná. Takže to stálo za to:o)

Přejeme Ti požehnaný velikonoční čas v Boží blízkosti:o)