Máme pro vás aktuální informace o signály.cz, o. s., které se týkají především členských příspěvků a chystaných soutěží.


Od 1. dubna 2011 se mění výše členských příspěvků signály.cz, o. s. Členské příspěvky studentů budou i nadále 100 Kč/ rok, pro pracující bude členský příspěvek ve výši 200 Kč/rok.

Další možností jak finančně podpořit signály.cz prostřednictvím členských příspěvků je i trvalý příkaz na účet 2800033168/2010 - jako variabilní symbol je potřeba uvést tvoje číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdeš po přihlášení kliknutím na "můj profil, osobní informace, ID uživatele")

Tím, že se staneš (nebo už jsi :)) členem signály.cz, o. s., získáš spoustu výhod. Článek o těchto výhodách i o občanském sdružení najdeš zde.

Na které soutěže se členové signály.cz, o. s. mohou těšit v tomto roce?

V nejbližší době se všichni členové signály.cz, o. s., kteří mají zaplacený členský příspěvek, mohou zúčastnit soutěží o lístky na tyto akce:

  • Koncert Piotra Rubika v Brně (14. května)

Soutěžíme ve dvou kolech, první od 11. do 25. dubna, druhé od 26. dubna do 6. května. Již proběhla! Vítěze najdete zde>>

  • SpringFest (14. května)

Soutěžíme od 18. dubna do 1. května. Již proběhla! Vítěze najdete zde>>

  • Katolickou charismatickou konferenci (6. -10. července)

Soutěžíme od 20. května do 6. června. Již proběhla! Více zde>>

Právě probíhá druhé kolo, od 28. června do 1. července. Již proběhla! Více zde>>

  • Festival United (25.-27. srpna)

Soutěžíme od 13. do 27. června. Již proběhla! Více zde>>

 

Informace o těchto soutěžích budou postupně přidávány na tento blog i na stránky občanského sdružení www.signaly.cz/os .