Účastníci zasedání:

Jan Šedo (dále HejTi), Petra Vašíčková (dále petka84), Kristýna Kučerová (dále kucerovk), Aneta Macanová (dále Leukkippe), p. Jan Krbec (dále frantisek07), Libor Talaš (dále lpjbtalaš)

 

Datum: 25.2.2011

Čas: 10:15

Místo: s.room, Kozí 8


 

Co se stalo

Tuto poradu jsme se sešli všichni, a to dokonce i s naší nejmladší členkou Adélkou, která pozorně celou poradu sledovala a se vší vážností se vyjadřovala i k některým bodům:o)

Poslední týdny jsou nabité mnoha aktivitami a je to znát na všech, že opravdu nezahálejí. HejTi s vývojáři mají za sebou vývojářský víkend, který přinesl mnoho změn (př. mazání společenství), zrealizován byl přechod na nový server a naše vnitřní informační síť Sisi se dávala dokupy. HejTi také řešil odchod naše nejšikovnějšího grafika, který nám bude moc chybět. Zabýval se otázkou financování signaly.cz, která nás teď tlačí, a Erasmus stážemi. Frantisek07 se staral o duchovní růst týmu a i s Peťkou84 dával dohromady program na víkend signaly.cz Tsunami. Šéfredaktorka leukkippe pracovala kolem Erasmus pracovní stáže, dělala plány sekce, vytvářela texty do Výroční zprávy, placky, realizovala spolupráci s mnohými projekty, spoluvytvářela obsah na blogu Madridu, řešila témata měsíce a jako úplnou novinkou je nová rubrika s.mile, které zde bude pro vaše potěšení. lpjbtalaš, jako čerstvý manažer přebral Madrid, s.tým a zabýval se spoluprací s Festivalem na vodě. Ekonomka, kucerovk i s Peťkou84 natáčeli seriál Arriba, na který se už brzy můžete těšit. Řešila taky účetnictví, převzala správcovství občanského sdružení a řešila bannery a fundraising. Peťka84 se točila kolem práce směřované k Madridu, víkendu Tsunami, nového ročníku Biblického impulzu, ...a samozřejmě se starala o takovéty běžné věci jako úklid s.roomu, porady,...

Program

Další porada byla naplánována na 11.3.2011 na 10,00. A že dnes toho bylo na plánu hodně a času málo, tak jsme nasadili rychlíkové tempo. Začali jsme Infosekcí, ve které jsme byli jen stručně informováni :

  1. víkendu signaly.cz s názvem Tsunami ve Sklené (už nás jede 14:o)
  2. JP2 a novinkách, který vznikly díky víkendu vývojářů (předávání správcovství, mazání společenství, opravy ohlášek, fotky, sledování přátel,...)
  3. Erasmus stáže - možná k nám přibyde jedna pomocná síla
  4. WYD Madrid - točíme seriál výuky Španělštiny (stále hledáme Španěla kdybyste někdo o nějakém věděl...:o) , plánujeme program do autobusů, aby bylo veselo,...
  5. Biblický impulz - začínáme nový ročník (hledáme lidi do týmu, tak pokud máte zájem tak se ozvěte)

V samotném Programu jsme se pak zabývali Občanským sdružením a členskými příspěvky. Rozhodli jsme se rozdělit členské příspěvky na studentské (100Kč) a nestudentské (200Kč). A momentálně taky silně řešíme otázku financovánní signaly.cz. Proto již brzy budete mít také možnost finančně tento projekt podpořit, aby mohl jít s dnešní dobou a byl schopný odpovídat na vaše potřeby. Věříme, že se tak signaly.cz stanou ještě více společným dílem, na kterém se můžeme všichni podílet. Na závěr jsme rychle pořešili blížící se setkání diecézí a s Božím požehnání se rozběhli za svými jak studijními tak pracovními úkoly.

Přejeme požehnaný čas a ať se Vám daří.