Pozor, pozor!

Vyhlašujeme první soutěž v tomto roce pro nové i stávající členy občanského sdružení signály.cz, o.s.!

Tentokrát se výherce vydá za hranice naší republiky, na Slovensko. Soutěžíme totiž o dva lístky na koncert polského dirigenta Piotra Rubika v Bratislavě, který proběhne 26. a 27. února 2011.


 

Pravidla jsou jednoduchá. Stačí do komentářů pod tento článek napsat heslo SOUTĚŽ a důvod, proč se chceš koncertu zúčastnit, a potom počkat do 11. února na vyhlášení výsledků. Losovat se bude ze všech soutěžících, kteří budou členem signály.cz, o. s. nejpozději od 10. února 2011.



 

Jak se tedy stát členem signály.cz, o.s. a co to obnáší?

Členem se může stát každý registrovaný uživatel signály.cz, který chce pravidelným příspěvkem podporovat provoz signály.cz. Stačí se přihlásit na adrese www.signaly.cz/os funkcí "Přidat se do společenství" a po zaplacení členského příspěvku (minimálně 100 Kč/rok) a poskytnutí potřebných údajů, Ti bude schváleno členství. Členské příspěvky se platí buď hotově v signály.cz room nebo převodem na účet 2800033168/2010, jako variabilní symbol je potřeba uvést číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdeš po přihlášení kliknutím na "můj profil, osobní informace pod ID uživatele") Specifický symbol můžeš nechat prázdný.

Nevíš, jestli jsi už členem nebo jestli máš zaplacený příspěvek za poslední rok?

Zkontroluj si, jestli jsi členem společenství www.signaly.cz/os a dotazy směřuj na [email protected] nebo vzkazem pro Petka84.