Líbí se Ti nová verze signály.cz? Jsi pravidelným uživatelem tohoto komunitního webu? Jsi-li spokojený s jeho fungováním a chceš-li, aby se dál úspěšně rozvíjel, pomoz nám svou podporou a staň se členem občanského sdružení signály.cz, o. s.


O co jde?

Občanské sdružení signály.cz, o. s. je oficiálním provozovatelem tohoto komunitního webu, za podpory Sekce pro mládež ČBK a Asociace křesťanských sdružení mládeže, o. s. Více o tom, proč právě toto sdružení se dočteš zde. Členem tohoto sdružení se může stát úplně kdokoli, kdo signály.cz podporuje, každý řadový uživatel tohoto komunitního webu křesťanské mládeže, i ten, kdo na signály.cz nechodí, ale líbí se mu tento projekt a chce jej podpořit.

K čemu je to dobré pro signály.cz?

Tím, že se staneš členem občanského sdružení, pomůžeš signály.cz

  • svým každoročním členským příspěvkem
  • tím, že početnějšímu sdružení se lépe shání granty a dotace
  • tím, že budeš rád využívat našich slev pro členy o. s.
  • případně svým dalším zapojením

K čemu je to dobré pro Tebe?

  1. podporuješ dobrou věc, přispíváš na něco, co sám využíváš
  2. získáváš slevu 50 Kč na 1 tričko z každé série
  3. získáváš možnost mít zdarma trvale email ve tvaru [email protected] s kvalitní technologií google
  4. můžeš se účastnit valné hromady sdružení, jsi blíže dění
  5. můžeš se zapojit a vyhrát v soutěžích, které jsou jen pro členy o. s. (o vstupenky na křesťanské festivaly, charismatickou konferenci atd.)

Jak se můžeš stát členem?

Je třeba udělat tři věci, nezáleží v jakém pořadí :-)

  • zažádat o členství ve společenství členů obč. sdružení na stránce www.signaly.cz/os funkcí "Přidat se do společenství"
  • poskytnout nám své jméno, příjmení, nick na signály.cz, datum narození, adresu, email a souhlas se zpracováním a uchováváním těchto údajů (domluva osobně na roomu či na akcích, kde máme stánek, vzkazem pro kucerovk nebo emailem na [email protected])
  • zaplatit členský příspěvek 100 Kč (studenti)/ 200 Kč (pracující) a platit jej pak jednou ročně (budeme se připomínat :-))

Co když nejsi uživatelem webu signály.cz, ale chceš být členem sdružení? Stačí se ozvat emailem, telefonicky, osobně či poštou a zaplatit členský příspěvek.

Jak zaplatit členský příspěvek?

Členské příspěvky se platí buď hotově v signály.cz room, na akcích, kde máme svůj stánek nebo jednoduše převodem na účet 2800033168/2010 - jako variabilní symbol je potřeba uvést tvoje číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdeš po přihlášení kliknutím na "můj profil, osobní informace, ID uživatele") Specifický symbol můžeš nechat prázdný.

Až dojde platba...