Účastníci zasedání: Jan Šedo (dále HejTi),  Aneta Macanová (dále leukkippe), Vojtěch Trmač (dále vojtec), Kristýna Kučerová (dále kucerovk)

 

Datum: 23. 8. 2010

Čas: 12:00

Místo: room signály.cz - Kozí 8, Brno

 


 

Protože jsme ještě nabírali síly po celostátním setkání animátorů v Kroměříži (dále jen CSA), sešli jsme se až ve dvanáct hodin a začali netradičně obědem. Navíc se porady nezúčastnila Petra Vašíčková (petka84), která je na expedici v Makedonii a také Jenda Krbec (frantisek07), momentálně plně vytížený na Mamre týdnu v Osové Bitýšce. 

Co se stalo

Na minulé poradě jsme si připomněli narozeniny projektové a procesní manažerky Peťky, a i tentokrát bylo co oslavovat. Narozeniny slavila další členka realizačního týmu - ekonomka Kristýnka. Nicméně nebyla to od poslední porady oslava jediná. Signály.cz totiž měly 13. Srpna také své třetí výročí :o)

Od minulé porady většinu z nás pohltilo CSA. V prvním týdnu jsme vše připravovali a v druhém se vojtec s HejTim převážně pohybovali na stánku signály.cz nebo v jeho okolí. S propagací pomáhalo také několik dobrovolníků. Petka84 se zase zabývala propagací Biblického impulzu. Leukkippe na CSA udělala několik rozhovorů s přenášejícími, které postupně publikovala k tématu měsíce a kucerovka byla plně vytížená moderováním celé akce. Kromě CSA ale všichni členové realizačního týmu plnili ještě své další úkoly a povinnosti. HejTi dál spolupracoval s vývojovým týmem na nové verzi JP2, o které se můžete postupně dočítat na blogu vývojového týmu. Spolu s petkou84 pokračují nejen v propagaci Biblického impulzu, ale také v hledání nových partnerů i parťáků. Doba od minulé porady byla také mimořádně mediálně úspěšná. Leukkippe byla požádány o krátký rozhovor pro rádio Proglas ohledně jejího nástupu na pozici šéfredaktorky, HejTi, opět pro rádio Proglas, mluvil do pořadu ŠMRNC od nové verzi a vojtec dělal  rozhovor s redaktorem Křesťan Dnes k příležitosti 3. výročí signály.cz. Redakce se dál pilně věnuje práci na s.magazínu a změnám jednotlivých redakčních blogů ve spolupráci s vývojovým týmem. Sekce propagace úspěšně připravila a uskutečnila oslavu 3. výročí signály.cz.

Program

Na řadu přišly "Organizační záležitosti". Příští porada byla naplánována na 3. 9. 2010 na 9,00.

Následoval přehled o průběhu již rozjetých akcí - "Infosekce". Biblický impulz se stále rozvíjí. Novým mediálním partnerem se staly Ekumenické noviny. Záštitu nad akcí převzal Arcib. Jan Graubner, Mons. František Radkovský a Ekumenická rada církví. Na podporu se přidali také Salesiáni. Noví parťáci přibyli v Plzni a v Opavě. Právě teď se pracuje na balíčku inspirace a tipů, jak uspořádat biblický večer. V sekci Personálie je stále volné místo na pozici manažera sekce Marketing, propagace a PR. Stále se rozvíjí nová verze JP2. Snažíme se vnímat vaše podněty, které píšete na blog vývojového týmu, a zapracovávat je. Vymýšleli jsme také, co dáme do prvního newsletteru, který obdrží delší dobu neaktivní uživatelé. Posledním bodem programu byla diskuze k projektu signaly.cz 2011-2013.