Jak už avizoval HejTi v jednom z předchozích článků, v nové verzi signály.cz se můžete těšit i na změny obsahové. Bude to zejména nový s.magazín. I když tak úplně nový zase nebude... s.magazín totiž vznikne sloučením některých rubrik, které vychází už teď.


Jaké má výhody?

Ti z vás, kteří pravidelně sledujete například Události, Slovo na den, E-neděle nebo Týden, určitě uvítáte, že vše teď najdete v novém s.magazínu pohromadě. A navíc v jednotné grafice. S.magazín by tedy měl nabídnout uživatelům všechny pravidelné rubriky na jednom místě. Výhodou s.magazínu by mělo být jednoduché přepínání mezi jednotlivými rubrikami. Takže se už nebudete muset vždy znova vracet na hlavní stránku a složitě hledat svou oblíbenou rubriku. Oslovit by měl i ty, kteří si zatím žádnou rubriku neoblíbili, protože byly na dosavadních stránkách schované :-).

Co v s.magazínu najdu?

Ústřední místo si zachovají Události a Slovo na den. Z pravidelných rubrik se k nim připojí minizpravodajský Týden, zamyšlení E-neděle, výběr z křesťanských médií, Kulturně. Nově by také měla začít vycházet rubrika recenzí s tipy na knížky a hudbu z křesťanského světa. V s.magazínu také jednoduše naleznete odkaz na Téma měsíce.

A co s jednou ~ vlnou?

Většina těchto článků doposud vycházela ve sloupku Z JEDNÉ ~ VLNY. Samozřejmě, že tento sloupek zůstane zachován. Najdete v něm už ale jen informace týkající se signály.cz samotných - akcí pořádaných signály.cz, realizačního týmu a jednotlivých sekcí jako vývoj nebo redakce. Tedy všechny informace na jedné ~ vlně ;-).

s.tručně!

Poslední novinkou bude rubrika s.tručně, ve které najdete krátké zprávy o našich partnerech nebo důležité informace, které byste měli vědět.

Aneta Macanová (leukkippe) - šéfredaktorka signály.cz