Po dlouhém hledání přibyla do realizačního týmu komunitního webu signály.cz nová posila. Je jí absolventka žurnalistiky a studentka psychologie Aneta Macanová (leukkippe), která nastupuje na pozici šéfredaktorky místo Markéty Jeníčkové (majkiii). Uživatelům se představila na oslavě 3. výročí komunitní verze serveru signály.cz.

 


 

„Jsem velmi ráda, že mohu pracovat s mladými lidmi a zároveň i pro mladé lidi. Věřím, že mě práce bude bavit,“ popisuje své odhodlání novopečená šéfredaktorka. Jejími hlavními úkoly budou spravování blogů, editace akcí, měsíční témata, ale také běžné redakční práce.

„Chtěla bych, aby byla práce redakce více systematická a aby byla co největším přínosem pro uživatele webu signály.cz. Spolu s dobrovolníky připravuji nový s.magazín, který bude sdružovat veškeré materiály publikované redakcí,“ popisuje novinky v redakci Aneta. S.magazín se objeví spolu s novou verzí signály.cz, která bude spuštěna 13. září (více).

Aneta se narodila v Brně v roce 1989. V současné době studuje na Fakultě Sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně obor psychologie. Žije v Újezdu u Brna a spolu s manželem očekávají v listopadu narození potomka.

Jan Šedo (HejTi)
koordinátor projektu

PS: Aneta by uvítala nové spolupracovníky redakce. Zejména, pokud jsou z Brna či by se mohli do běhu redakce zapojovat dlouhodobě pravidelně (což ale neznamená, že by to muselo zabrat moc času). Máš-li tedy zájem přidat ruku k dílu, napiš Anet vzkaz.