Celostátní ekumenický projekt Biblický impulz, jehož cílem je, aby se věřící studenti navzájem seznámili a přiblížili se Bibli, pokračuje ve svém rozvoji. Své parťáky, kteří zaštiťují tento projekt v jednotlivých studentských městech, má projekt už i v Plzni, Ústí, Opavě a Českých Budějovicích. Stále přibývají noví fanoušci a partneři, ať už ze strany organizací, tak i jednotlivců. Projekt se tak opravdu stává společným dílem mnoha lidí, kteří podle svých možností přispívají svým dílem. Chceš se taky přidat?!

 


 

Je hned několik možností:

 

  1. Staň se parťákem - pokud máš přehled, jak to chodí ve tvém městě (kde studuješ) a chtěl by jsi pomoci rozjet Biblický impulz právě tam, tak jsi ta správná osoba právě na parťáka. Můžeš se tak stát kontaktní osobou pro distribuci propagačních materiálů, díky kterým se ostatní studenti ve tvém městě o Biblickém impulzu dozví. Využij své hřivny!
  2. Pomoz s tvorbou "balíčku inspirace" pro impulzáky. Zašli nám své tipy a nápady, jak by mohl vypadat takový biblický večer na adresu [email protected]. Poděl se o své zkušenosti!
  3. Staň se impulzákem a naplánuj, zaregistruj (na www.biblickyimpulz.cz) a uspořádej v říjnu svůj biblický večer. O tom, jak na to, se dočteš už brzy na webu www.biblickyimpulz.cz. Staň se světlem, díky kterému se navzájem poznají věřící studenti, kteří o sobě teď ještě vůbec nevědí!
  4. Pomoz nám s propagací - vyvěs plakátky a rozdej vizitky tam, kde o Biblickém impulzu ještě neví a třeba by rádi věděli. Předej informaci dál!

 

 

Nikdo není ostrov sám o sobě, a tak právě v tomto projektu se ukáže, jak umíme táhnout za jeden provaz. Nebýt tu jen sám pro sebe, ale být spolu. Proto je symbolem tohoto projektu také sirka. My máme být ti, kdo jsou zapáleni pro dobrou věc a "svítit" jeden pro druhého.

 

Pokud tedy chceš jít s námi do toho - přidat se k tomuto dílu - tak sleduj stránky www.biblickyimpulz.cz a zaregistrujte se do formuláře, popřípadě nám napiš na [email protected]. Fandit tomuto projektu můžeš také přes www.facebook.com/biblickyimpulz.

 

Věříme, že nakonec nás bude řádná banda, která pracuje na projektu, který má smysl - přibližuje nás jeden druhému a také více k Bohu.