První soutěž o vstupenky na KCHK už je za námi, zde se dočteš výherce. Ale nově je tu ještě druhá šance, jak získat lístky zdarma. Za jedny peníze můžeš získat víc než jen lístek, čti dále.


Výherci první soutěže o lístky na Katolickou charismatickou konferenci

Výherci soutěže, která probíhala do 7. června, o lístky na KCHK, jsou: Papo, MishaZ, herby, jirka-fikar, Kepy, Radio, evulka, Vendykr, Tofl, babča- helča, seily, toman, ondra89, Lenick, zdenča23, marosino, lpjbtalaš, Alvapka, Terunka, Pavloš. Výhercům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za zapojení se. :-)

POZOR- DALŠÍ JEDINEČNÁ MOŽNOST ZÍSKAT LÍSTEK NA KCHK 2010 ZDARMA!!!

Pokud jsi nevyhrál nebo jsi se nezúčastnil první soutěže o vstupenky, a stále bys rád získal lístek na Katolickou charismatickou konferenci 2010, neváhej a využij této zvláštní nabídky signály.cz: nakup si zboží signály.cz alespoň za 300 Kč a dostaneš lístek na KCHK zdarma!

Tato akce platí pro prvních dvacet kupujících, kteří uhradí objednávku, proto neváhej a vyber si z naší nabídky:

tričko signály.cz (250 Kč, 200 Kč*)

hrnek signály.cz (79 Kč, 59 Kč*)

samolepky signály.cz (malá sada 10 Kč, velká sada 25 Kč, obě sady 30 Kč)

kniha Mezi nebem a zemí (98 Kč)

zaplacení nového členského příspěvku nebo zaplacení členského příspěvku na další rok (min. 100 Kč)

* cena pro členy občanského sdružení signály.cz, o.s.

Objednávat můžeš na [email protected] (nezapomeň uvést nick, jméno a příjmení, adresu a způsob platby) nebo osobně na signály.cz room, Brno, Kozí 8.

Zaplatit je možné osobně na signály.cz room nebo na účet na signály.cz. Při platbě na účet prosím uveď jako variabilní symbol své číslo uživatele na signály.cz.