Účastníci zasedání:Jan Šedo (dále HejTi), Jan Zámečník (dále HonzaZ), Petra Vašíčková (dále petka84), Vojtěch Trmač (dále vojtec)

 

 

Datum: 8.4.2010

 



Čas: 16:06

Místo: room signály.cz - Kozí 8, Brno

 

 

Protože se z časových důvodů z porady omluvil náš duchovní, tak jsme začali s modlitbou, kterou vedl HejTi.

 

Co se stalo

Za poslední dva týdny od poslední porady byla největším hitem již očekávaná kniha „Klávesnicí mezi nebem a zemí“ jejíž distribucí jsme se poslední týdny všichni zabývali. Doufáme, že z ní máte aspoň takovou radost jako my a že její přečtení vám přináší zas kousek radosti do každodenního života. Kniha byla také předána jako dar biskupům. V rámci této knihy proběhnou autogramiády, kde budete mít možnost potkat se s autory jednotlivých příspěvků. HejTi navazoval spolupráci s Životem víry a kolegy ze Slovenska, kteří se snaží rozjet křesťanský web pro mládež za hranicemi. Poslední týden byl HejTi taky účasten na zasedání Sekce pro mládež ČBK, kde prezentoval naše projekty a distribuoval knihu mezi jednotlivé DCM (Diecézní centra mládeže). Stále aktuální byla také otázka nového šéfredaktora. Již se přihlásilo několik kandidátů, ale stále jsme otevřeni i dalším zájemcům. Ani téma měsíce nezůstalo ladem. Redakce pracovala hlavně na tématech Politika a Krása stvoření.

 

Sekce Marketingu, propagace a PR (dále jen MPP) žila hlavně diecézními a děkanátními setkáními mládeže, kde byla možnost autorizace a zakoupení fundraisingových  předmětů signály.cz. Proběhla taky revize komentářů pod články blogu týmu a hledali se noví autorizátoři. Navázáno bylo mediální partnerství s Klášterfestem a Studentským Velehradem. Stále se také pracuje na partnerství s Noc kostelů a Křesťanskou charismatickou konferencí. Se sekcí Vedení (Petka84, HejTi) se řešila Mediální pouť, která nás čeká 15.5. a kde signály.cz budou mít pro mladé připraven veselý program:o) Všichni jste moc zváni. A vojtec také spolupracoval s VKH Brno a DCM na Studentském diáři na nový akademický rok.

 

Projektový a prosecový manažer (petka84) se kromě běžného provozu (správa členství signály.cz, o. s., organizace porady,…)zabývala novým Newslettrem, který vám již brzy přinese stručný přehled všech novinek. Hledány byly také prostory pro letní Summecamp, který letos bude dohromady pro všechny sekce, takže o veselý program jistě nebude nouze. Na plánu je také nový projekt (pracovní název "Biblické večery"), který by měl navazovat na myšlenku Studentského Velehradu „Máš to ve svých rukou!“. Dozvíte se o něm právě na Velehradě a jeho vyvrcholení bude na začátku nového akademického roku.

 

Program

Po rekapitulaci toho "Co se stalo" jsme se v rámci "Organizačních záležitostí" domluvili na další poradě, která proběhne 22.4. po 9. hodině. Zrekapitulovala se taky personální situace, protože do budoucna proběhne hned několik změn, a to na pozici jak ekonoma, tak i manažera.

 

V "Infosekci" se představil stav jednotlivých aktuálně probíhajících projektů:

 

·Kniha "Klávesnicí mezi nebem a zemí" a její prodej

·Průběh diecézních setkáních mládeže

·Příprava Mediální poutě

·Tvorba s.týmu

·Témata měsíce

·Hledání šéfredaktor

 

Na hlavním programu dne bylo sestavení Newsletteru, který by vás měl stručně, ale efektivně a přehledně informovat o všech novinkách a plánovali jsme účast Summercampu, který se bude letos konat v Charvátech.

 

A že jsme skončili poradu již v pozdních odpoledních hodinách, ukončili jsme poradu křížem a rozutěkali jsme se každý za svým večerním programem:o)