Účastníci zasedání:Jan Šedo (dále HejTi), Jan Zámečník (dále HonzaZ), Vojtěch Trmač (dále vojtec), Jenda Krbec (dále frantisek07), Petra Vašíčková (dále jen petka84)

Datum: 25.2. 2010


Čas: 13:00

Místo: room signály.cz - Kozí 8, Brno

 

 

Tentokrát byla naše porada zahájena modlitbou a krátkou promluvou s tématem "Zpověď". Následně jsme se rozloučili s naším kolegou - zástupcem z sekci Vývoje Martinem Hořínkem, tzv. Heverem, který naše řady RT týmu opouští. Tímto mu chceme také popřát, aby ho na jeho cestě - ať už profesní, tak i osobní provázel Pán. Díky za vše co jsi pro signály.cz udělal.

 

Co se stalo

Ale teď už k tomu, co se událo předešlé týdny na signály.cz. Nejvíce byly tyto dny plné vzrušení z posledních úprav a finišování knihy blogů signály.cz. Běžný chod redakce to ale neomezilo, takže i nadále jste si mohli přečíst mnohé příspěvky k tématu měsíce "Ctnosti". HejTi pracoval také již na registraci na Studentský Velehrad 2010. Na tom také již pracovala sekce Marketingu, propagace a PR (dále jen MPP), a to hlavě na profilu akce a blogu, ke kterému vznikla také diskuze pro přípravný tým. Vojtec se v rámci této své sekce také intenzivně zabýval přípravou na diecézka a tvoření s.týmu, o kterém se mnohé můžete dočíst na jeho bloguhttp://stym.signaly.cz/. Vyšel také článek v Tarsiciovi a na signály.cz jste si mohli všimnout banneru Tarsicia. Bylo navázáno mediální partnerství s projektem "Dnes jím jako Afričan" (http://dnesjimjakoafrican.signaly.cz/1002/dnes-jim-jako-afričan (blog a fotky) a Springfest. Sekce Ekonomiky se zabývala reklamami (T-fish) a granty (Nadace pro radost, MŠMT). Tato sekce se podílela také na přípravě Virtuálních voleb, které se budou realizovat před volbami. Do tisku byly poslány samolepky, které si budete moci již brzy koupit a podpořit tak signály.cz. Petka84, jakožto manažerka v rámci sekce Vedení, kromě běžné činnosti připravovala ještě s dalšími studenty Setkání věřících studentů z FSS. Všechna naše činnost byla také podpořena modlitbou našeho duchovního p. Jendy Krbce, který byl také k dispozici pro uživatele a jejich dotazy.

Program

V prvním bodu programu "Organizační záležitosti" jsme domluvili další poradu, která se bude konat 25. 3. 2010 v 9.00. Dále byly aktualizovány kontaktní hodiny pro veřejnost, které až na čtvrtek zůstávají stejné:

  • Po 13-15 (ručí HejTi)
  • Čt 10-12 (ručí petka84), 13-15 (ručí HonzaZ)

 

V bodu "Infosekce" jsme byly seznámeni o stavu probíhajících akcí. V rámci "Základních opatření pro větší soukromí uživatelů" sekce MPP připravuje informování o novinkách osobně na diecézkách. Proběhlo také několik vzdělávacích a informačních setkáních v souvislosti s Trainee programem. Ve vývoji nové verze signály.cz JP2 došlo k zásadní změně hlavního koordinátora, kterým se stal HejTi. Na vývoji této nové verze se stále pracuje. Datum jejího spuštění je stále ještě nejisté. Kniha blogů se také neustále vyvíjí a postupuje ke svému cíli - tisku. Bylo požádáno o doporučení ze strany biskupa Radkovského a p. Víta Zatloukala (ViZ). Odstartovaly se také přípravy na Diecézka a Biblické večery - impulz pro středoškoláky a vysokoškoláky. Sekce MPP aktivně rozjela tvorbu s.týmu (více na http://stym.signaly.cz/)

V dalším bodu se již aktivně řešila organizace Summercampů, v rámci kterých padlo rozhodnutí, že bude pořádán pouze jeden společný pro všechny týmy. Konkrétní datum konání bude vybráno na další poradě.

Proběhlo také Vyhodnocení prvních dvou měsíců v roce 2010. V některých cílech se plán daří plnit více u jiných méně. Nejvíce se daří sekci MPP, která plní plán až na 120%:o)