Zanedlouho se každému z vás otvírá mimořádná nabídka setkat se naživo se signály.cz, dozvědět se o novinkách, vyřídit si členství v občanském sdružení, podpořit nás nákupem nových signálských předmětů nebo se přímo zapojit do spolupráce se signály.cz.  Všechna setkání najdeš tady pohromadě. A signály.cz nebudou chybět! Nezapomeň se u nás zastavit. Budeme v každé diecézi!


Letos přicházejí signály.cz hned s několika novinkami pro všechny uživatele, čti dále:

Představíme novinky na webu

Víš o tom, že na signály.cz máš nyní možnost většího soukromí? Můžeš si sám určit, komu ukazuješ informace o svém posledním přihlášení, věk nebo profilovou fotku. Tady máš k tomu návod, ale není nic jednoduššího, než si to nechat vysvětlit osobně na diecézku. Přijď a ukážeme Ti, jak na to. Na jakýkoli Tvůj problém na signály.cz Ti pomůžeme najít řešení.

Tvoříme s.tým

Právě teď začíná nová éra v možnostech, jak podpořit signály.cz vlastním přičiněním jako místní dobrovolný spolupracovník ve svém regionu. Každý zájemce si může vybrat z nabídky sedmi různých rolí podle toho, na co se cítí. Neočekává se od Tebe nic extrovního, stačí spolupracovat třeba jen na úrovni své farnosti, města nebo děkanátu. Určitě mrkni na blog stym.signaly.cz, kde vám vše vysvětlíme. Jestli Tě nabídka zaujala, zastav se u nás na diecézku a probereme to osobně. Potřebujeme Tě tam, kde jsi doma!

Nová trička se smajlíky

Mnozí z vás již viděli nebo si i pořídili pánská modrá trička se smajlíky. V zimě jsme nechali vyrobit i dámská, a to nejen modrá, ale i červená. Nyní je přivážíme na diecézka do Tvé diecéze, aby sis mohl/a vybrat to, které Ti bude nejlíp sedět. Za 250 Kč, pro členy o. s. za 200 Kč ho můžeš mít i Ty.

Úplně nové samolepky

Zvláštní nová edice samolepek signály.cz vychází specielně k diecézkům. Malou sadu se čtyřmi smajlíky a jednou bublinou nabízíme za pouhých 10 Kč, větší sadu, kde jsou i dvě prázdné bubliny v našem designu, do kterých si můžeš cokoli dopsat, nabízíme celou za 25 Kč. A to není vše: pokud si koupíš obě sady, zaplatíš jen 30 Kč.

První možnost objednání knížky

Již v polovině dubna bude vytištěná knížka signály.cz Klávesnicí mezi nebem a zemí z článků vás, uživatelů. Zvol nejjednodušší možnost její koupě: objednej si ji předem na diecézku. Nachystáme Ti ji k vyzvednutí v dubnu na Tvém DCMku, u nás v roomu v Brně, nebo na Studentském Velehradu. Platit můžeš hotově předem na diecézku, převodem na účet nebo při převzetí v Brně nebo na Velehradě. Cena naší knížky je sympatických 98 Kč.

AKCE hrnek zdarma

Hrníčky signály.cz nabízíme za 79 Kč nebo za 59 Kč pro členy obč. sdružení. Ty je teď ale můžeš mít úplně zadarmo! Každý člen signály.cz, o. s. jej dostane zdarma k nákupu nad 400 Kč. Do čtyř stovek se počítá úplně všechno: nejen platba za trička a samolepky, ale i platby za knížky nebo členské příspěvky do sdružení. Samotné členství ve sdružení Ti přináší výrazné slevy a nejen to!

Nezapomeň na členský příspěvek

Signály.cz nadále potřebují zejména pravidelné dárce. Proto zveme všechny nové zájemce o členství v občanském sdružení signály.cz, o. s. a připomínáme stávajícím členům, aby nezapomněli obnovit své členství. Členský příspěvek, který jde celý na chod signály.cz, je v minimální výši 100 Kč za rok. Za tuhle stovku však získáváš svůj email ve tvaru [email protected], slevu na tričko 50 Kč, na hrnek 20 Kč a možnost účastnit se soutěží a nebo právě na diecézku akce hrnek zdarma. Takové členství se vyplatí!


Těšíme se na setkání s vámi

ve vašich diecézích