Včera proběhla 0. schůzka spolupracovníků redakce. Na programu bylo téma měsíce února a kniha z blogů signály.cz

 


 

Téma měsíce února

Vzhledem k tomu, že už měsíc běží, bavili jsme se, jak ještě teď udělat nějaké aktivity, abychom téma podpořili. Rozhodli jsme se např. pokusit o rozhovory s konkrétními osobnostmi, 3 lidi přislíbili recenze na knížky a zdendanda vymýšlí zajímavou anketu spojenou se soutěží o netradiční výhry. Zdá se vám to všechno příliš nekonkrétní? Protože jsou to pracovní věci, nechci je sem vypisovat - jejich zápis je k dispozici členům společenství spolupracovníků redakce. A abych zveřejnil alespoň nějaký viditelný výstup, dávám sem odkaz na článek, ve kterém jsou inspirace pro ty, kteří by se chtěli do tématu zapojit, ale neví o čem psát.

Výběr blogových příspěvků do knih

Dlouho jsme též diskutovali jak vybereme blogové příspěvky do knihy. Nakonec jsme se domluvili na to, že každý doporučíme příspěvky do neděle 7. 2. 24:00 a z těch příspěvků, které doporučí více lidí pak za dva dny seskládáme knihu tak, aby byla pestrá. Zapojit se můžete svými tipy i vy - klidně třeba v komentářích pod tímto příspěvkem. Zapojte se - konec konců je to vaše kniha - vás uživatelů signály.cz.

Název knihy

Po několikahodinové diskuzi jsme nakonec z přes 100 návrhů vybrali Klávesnicí mezi nebem a zemí s podtitulem vyťukáno na signály.cz. Co si o tomto názvu myslíte můžete napsat též do komentářů. Nakladatelství již počítá s tímto názvem, ale pokud by někdo přišel s lepším názvem, může ho navrhnout do pondělí 8. 2. 24:00 zase třeba pod tímto článkem.

Pozvánka

Kdybys chtěl přiložit ruku k dílu, zveme Tě do společenství Spolupracovníci redakce a pokud máš možnost se dostat do Brně, zveme Tě i na 1. setkání spolupracovníků redakce

Kvíz

Proč si myslíte, že bylo toto setkání 0.? ;o)