Asi jste již zaznamenali novinku, kterou jsme pro vás přichystali na tento rok - totiž témata měsíců.

Jakákoliv aktivita se neobejde bez lidí, kteří jsou ochotni přiložit ruku k dílu. Proto bych vás chtěl poprosit, především ty z vás, kteří jste z Brna, jestli byste nepřiložili ruku k dílu. Jak? Možností je mnoho, ale zkusím nastínit svoji představu:

Rád bych v Brně vytvořil tým spolupracovníků redakce, který by se 1x za 14 dnů scházel (můj soukromý tip je v úterý 17.00 na signály.cz room (kousek od Svoboďáku)). Na schůzkách bychom se bavili především o tématech měsíců a diskutovali jak je zpracovat (soutěže, rozhovory, články, jak zapojit ostatní uživatele) a kdo by co udělal. Samozřejmě - někomu jde lépe více vymýšlení věcí, někomu spíše realizace. Oba dva typy lidí by byly v týmu potřeba. Občas by se asi dostalo i na jiné téma - jako např. na 0. setkání spolupracovníků redakce se budeme bavit o knize signály.cz.

Příležitost pro mimobrněnské - určitě budeme vždycky ze schůzek dělat zápisy a vše diskutovat i přes internet (protože za 2 schůzky nemáme šanci vše stihnout), takže se můžete zapojit alespoň virtuálně a když budete třeba moci s něčím pomoci i takto na dálku, tak to bude výborné. Co bude určitě potřeba, tak např. když s někým budeme dělat rozhovor, tak ho bude třeba přepsat, nebo budeme určitě vždy ke každému tématu hledat články, videa a další materiálu na jiných médiích atd.

Zvu vás tedy tímto do společenství spolupracovníci redakce a také přímo na setkání: