Od září do září, všechno v novém diáři…

Studentský diář 2009 – 2010 pro brněnskou diecézi

Pomalu se nám blíží konec letních prázdnin a radovánek a nastává opět čas učení - mučení. Zanedlouho všichni zasedneme zpátky do lavic a poslucháren. Až budete ve škole usínat a vzpomínat na prázdninové zážitky, staré známé a nové známosti, zkuste vytáhnout z tašky Studentský diář 2009 – 2010 pro brněnskou diecézi a začít listovat. Připravili a vydali jsme ho my (DCM Brno) ve spolupráci s VKH Brno. Zkusili jsme pro vás zachytit život mladých v naší diecézi, něco z toho, co se děje a bude dít ve školním roce 2009 – 2010.

 

A co najdete v našem vašem novém diáři?

 

Doporučuji sledovat, který svatý má zrovna svátek. Slaví nejen oni, ale hlavně vy, pokud nesete jejich jméno. Takový Honza pak může slavit svátek i několikrát do roka J . A to se fakt vyplatí.

 

Kolik z nás holek zná to trapný ticho, kdy jsi s mladším sourozencem na dětské mši a pan farář se ptá, jakou památku, svátek či slavnost slavíme a nejen děti, ale ani ty nevíš? S naším diářem je to minulost! Svojí odpovědí nejenže překvapíš kněze, ale třeba se ti podaří přesvědčit i toho ministranta Karla, aby s vaším spolčem vyrazil na FlákFilmDesk do Bítýšky nebo s tebou na farní ples J (vysokoškolští brňáci třeba na Mecheche)

 

Pánové ministranti pak získají obdiv (a možná přihlášku do semináře) až budou vědět dřív než pan farář, jaké evangelium má dneska přede mší založit a (šplhouni) jak barevný ornát připravit.

 

Pokud se rádi účastníte akcí v Bítýšce, jezdíte na mládežnické diskotéky, koncerty, plesy nebo si spíš radši vyšlápnete na děkanátní a jiné poutě, jistě vás potěší, že tyto akce a spousta jiných již jsou v diáři zaznamenány a na vás už je jen se rozhodnout, na kterou z nich vyrazit.

 

Diář je barevný, přehledný, nechybí adresář, stručný kalendář a místo na poznámky a jako bonus na vás čeká úvodní slovo otce biskupa.

Navíc je od září do září, takže nemusíte během vánočního shonu ještě bláznit s diářem na nový kalendářní rokJ

Pokud si chcete diář pořídit, tak právě teď máte jedinečnou příležitost. Koupě diáře vás fakt nezrujnuje, cena jednoho kusu je pouhých 30 korun.

No a pokud se někdo náhodou nedostane do Brna a o diář by měl zájem, může si ho objednat na adrese [email protected]. V tomto případě bude cena 50 Kč, včetně poštovného.

 

Kde koupit:

DCM v Brně, Petrov 5, pondělí - čtvrtek 8-17 hodin, pátek 8-14 hodin

DCŽM Mamre Osová Bítýška 1

VKH Brno, Kozí 8

Katolické knihkupectví a prodejna církevních potřeb Donum po-pá 9-12 h., 12:30-18:00 h.

 

Kdo si koupí, neprohloupí