Naše jarní soutěž o lístky na KCHK je ve své polovině. V neděli jsme vylosovali výherce čtvrtého z celkem sedmi kol soutěže a k tomu se také váže tento článek.

I přesto, že se přihlásilo poměrně dost lidí, podmínky ke dnešnímu dni splnilo pouze 20 z nich! Je to proto, že většina nebyli členové občanského sdružení signály.cz, ani se jimi nově nestala, což je jedna ze dvou podmínek pro účast.

To také ovšem znamená, že pokud se přihlásíte v následujících dnech, vaše šance na výhru jsou velmi vysoké (doposud vyhrálo 20 lidí ze 20 zúčastněných). Proto nečekejte, staňte se členy občanského sdružení, přihlaste se do soutěže a vyhrajte lístky v hodnotě 300 Kč (případně 490 Kč, pokud nejste studenti).

Všechny informace, jak se zapojit do soutěže najdete na: http://tym.signaly.cz/0905/soutez-o-listky-na

Postup, jak se stát členy sdružení je jednoduchý:
Členem se může stát každý registrovaný uživatel signály.cz. O členství se přihlásíte na adrese www.signaly.cz/os funkcí "Přidat se do společenství" a po zaplacení členského příspěvku (minimálně 100 Kč/rok), poskytnutí data narození, adresy a souhlasem se zpracováním a uchováváním těchto údajů pro potřeby o. s. mu bude schváleno členství. U neautorizovaných uživatelů je potřeba ověření údajů osobní návštěvou signály.cz room či jiného místa po dohodě se správcem společenství signály.cz, o. s.

 

Členské příspěvky se platí buď hotově v signály.cz room nebo převodem na účet 2800033168/2010, jako variabilní symbol je potřeba uvést číslo uživatele, podle kterého bude platba identifikována (číslo uživatele najdete po přihlášení kliknutím na "profil, nastavení" v levém menu.) Specifický symbol můžete nechat prázdný.