Od října 2008 se na signály.cz uvolnilo místo hlavního administrátora diskuzí, které do té doby zastával Ferenc, který si tímto určitě zaslouží velké poděkování za to, jak tuto práci celý rok plnil. Byli bychom rádi, kdyby se našel člověk, který by se této funkce ujal a zodpovědně a usilovně ji vykonával dál.

 

Co tato funkce obnáší?

  Hlavní administrátor diskuzí koordinuje tým moderátorů diskuzí, řeší problémy s moderací diskuzí, stará se o to, aby byla v diskuzích na signály.cz dodržována pravidla signály.cz a aby každá rubrika signály.cz měla svého moderátora.

  Hlavní administrátor diskuzí pravidelně komunikuje s majkiii, jakožto osobou zodpovědnou za redakci, a řeší s ní problémy, které se v diskuzích na signály.cz vyskytnou.


Požadavky na hlavního administrátora diskuzí


  • Střední vzdělání s maturitou

  • Stabilní přístup na internet a časová pružnost

  • Nekonfliktní a příjemné vystupování na signály.cz

  • Komunikativnost, vstřícnost, spolehlivost a trpělivost

  • Dosavadní jednání v souladu s pravidly signály.cz

  • Mravní bezúhonnost a souhlas se základními ideály signály.cz a jednání v souladu s nimi


Výhody

  • Bydliště v Brně a okolí – bude nutná pravidelná komunikace s šéfredaktorkou signály.cz

  • Osobní znalost někoho z Týmu signály.cz či někoho dalšího, kdo se aktivně zapojuje na signály.cz a kdo vás může doporučit

  • Dosavadní aktivní vystupování na signály.cz


  Pro získání funkce hlavního administrátora diskuzí je nutné osobní sejití s šéfredaktorkou signály.cz (majkiii), kde můžou být i objasněny některé body, jestliže z tohoto článku nejsou dostatečně jasné.

  Jelikož je tato funkce zodpovědná a šéfredaktorka signály.cz nese plnou zodpovědnost za práci hlavního administrátora diskuzí, je důvěra mezi ní a hlavním administrátorem diskuzí na prvním místě, a tak si šéfredaktorka signály.cz vyhrazuje plné právo nepřijmout někoho do této funkce, jestliže tuto důvěru nezíská.

  Jestliže se najde mezi uživateli někdo, kdo by chtěl takto přiložit ruku k dílu, ať se prosím ozve vzkazem přímo majkiii.

  Práce hlavního administrátora je bezesporu zodpovědná, náročná a plně dobrovolnická. Bližší popis určitě rád poskytne sám Ferenc. Je to ale také práce bezesporu důležitá a celý Tým signály.cz by byl rád, kdyby se toto místo povedlo co nejlépe a nejrychleji obsadit.

  Předem děkujeme všem, kteří projeví zájem ;-)


PS: Nedávno jsme se vás ptali na váš názor ohledně toho, co si myslíte o umístění online přátel. Z vašich ohlasů vyplynulo, že jste pro to, aby se ukazovali jen v levém menu. Tedy ode dneška máte, co jste si přáli ;-)