Již několik dní jenom dolaďujeme novou podobu "Moje signály.cz". S novou podobou totiž bylo spojeno několik dalších věcí.


  Moje signály.cz

Předně samotné "Moje signály.cz" doznaly mnohých změn - však po přihlášení uvidíte sami. Přemístily se některé věci a přibylo několik důležitých věcí:

 Slovo na den a události

Každý den budete mít po přihlášení možnost si přečíst jednak "Slovo na den" a druhak krátké info o nějaké zajímavé události či osobě, která má nějaký vztah k danému dni. Slova na den budou později k dispozici i vždy na týden či měsíc dopředu.

 Akce

Nově budete mít přístup k akcím, na které jste přihlášení přímo z Moje signály.cz.

Co se děje 

Jsou tu navíc i poslední 4 věci z "Co se děje". 

 Můj status

(přejmenováno po diskuzi také níže v komentářích z "Můj stav") 

Na místo původního "Říkám o sobě" teď můžete ostatním dát vědět, jakou máte zrovna náladu, co zrovna děláte atp. Zobrazovat se bude pod fotkou v profilu a v přehledu přátel online na "Moje signály.cz".

 Oblíbená společenství

Zkrátili jsme seznam společenství vypisovaných na moje signály.cz - nově tam jsou pouze oblíbená (tedy ta, u kterých jste zaškrtli "oblíbené" při přidávání se za člena společenství). Pokud chcete upravit seznam oblíbených společenství, zobrazte si posledním odkazem všechna vaše společenství a tam je u každého tlačítko "uprav", kterým jej můžete zařadit či vyřadit z oblíbených. 

 Sledované diskuze

Dříve oblíbené diskuze jsme přejmenovali na sledované, což více vystihuje jejich funkci. 

 Blogy

Nové funkce v blozích pěkně popsal obi v tomhle článku: 

http://obiskywalker.signaly.cz/0810/nove-funkce-u-blogu 

Jen přidám, že přes odkaz "starší" na moje signály.cz se dostanete ke starším článkům z vámi sledovaných blogů - konečně se nám tedy podařilo přidat funkci, o kterou jste si dlouhou dobu psali. 

 Zpětná vazba

Budeme vám vděčný za zpětnou vazbu k úpravám, které jsme udělali. 

Anketa 

Na "Moje signály.cz" jsou teď dvě místa, kde vidíte svoje přátele, kteří jsou online. Vedle fotky bez stavu, vlevo pod menu se stavem.

1, máme tam nechat obojí
2, máme tam nechat jen to vlevo pod menu se stavem
3, máme tam nechat jen to vedle fotky (tím pádem by byla společenství o něco málo výš, když máte více přátel online)