Co se děje na signálech ?

Programátorům signálů se podařilo zprovoznit novou službu. Je to služba „co se děje“.  A co že se to tedy děje?
Tato služba přináší výborný nástroj pro sledování toho co se děje na signálech u mých přátel,  v mých společenství,  ve sledovaných blozích, v akcích kde jsem si nastavil některý ze stavů (přijedu, váhám, nepřijedu) a dalších upozornění signálů na různé akce. Jednoduše dostaneš signál, že se něco děje.
Jak to funguje? Zcela jednoduše. V menu je nová položka „co se děje“, pokud si jí vybereš, zobrazí se ti přehled událostí za poslední dobu. Nejnovější události jsou vždy nahoře. Z těchto událostí lehko poznáš, že například:    
-    ve sledovaném blogu byl vytvořen nový komentář k příspěvku
-    ve sledovaném blogu byl uveřejněn nový příspěvek
-    na nástěnce společenství, kterého jsi členem a máš jako oblíbené, je nový příspěvek
-    změnilo se něco v akci, o kterou máš zájem
-    někdo si změnil komentář v přátelích, u tvého nicku
-    přítel si změnil stav svého zájmu u akce
a mnoho dalšího.
Na pravé straně stránky potom nalezneš možnost filtrování těchto upozornění. Můžeš využít různou kombinaci voleb, která se ti vždy uloží pro další použití příště. Pokud klikneš na název některé části filtru, zobrazí se pouze tyto události.

Jak jednotlivé části fungují?
-    U přátel je nutné, aby tvůj nick byl uveden také v přátelích tvého přítele, jinak se jeho události nebudou ve tvém přehledu zobrazovat.
-    U společenství je nutné mít nastavené společenství jako oblíbené, aby se události zobrazovali. Změnit si to můžeš v sekci společenství, kde v levé spodní části jsou Tvoje společenství, vyber upravit a zaškrtni políčko oblíbené.
-    Informace z části blogy se automaticky zobrazují pro všechny sledované blogy.
-    Události akce se ti zobrazí, pokud máš u akce nastavený některý ze stavů (určitě přijedu / váhám / určitě nepřijedu)
Pevně věříme, že se ti bude tato nová služba signálů líbit a pomůže ještě lepšímu využití „na jedné vlně“.


Robert a HejTi