Nevím, jestli jsi někdy najel na dřívější signály, ale ty, který najdeš pod adresou www.signaly.cz nyní, nemají  s těma starýma mnoho věcí společných.

  Jak to tu tedy funguje teď? Změněné signály.cz stojí na tom, že je tvoří každý, kdo je zaregistrovaný a jestliže je chceš aktivně používat i ty, musíš se také zaregistrovat. Právě registrací získá každý uživatel svou osobní stránku (moje signály), přes kterou si všechno řídí. Samotný obsah závisí na uživatelích. Na současných signálech totiž můžeš publikovat svoje články, nahrávat si fotky, povídat si s lidmi v diskuzích, posílat vzkazy s přáteli, a ještě něco víc;-)…

  A cože Tě tu všechno potká? Základní služby jsou čtyři…

  Akce. Tady najdeš spousty informací o tom, kde se co děje. V pravé kolonce můžeš vidět, kdo už je na danou akci přihlášen. K jednotlivým akcím také můžeš psát komentáře a diskutovat o nich. A ještě taková perlička na konec, nma akce se nyní můžeš i rovnou on-line přihlásit.

  Blogy. Blog si na signálech může založit každý uživatel. Všechna pravidla hry (tedy co platí při tvoření blogu) najdeš v kodexu blogera. Blog může sloužit jen tobě, nebo můžeš s jeho pomocí vytvořit velmi snadno i webovou prezentaci svému společenství. Na správě blogu společenství se pak nemusíš podílet jen ty sám.

  Fotky. Na signálech najdeš fotky z opravdu velkého počtu akcí. Svoje fotky si můžeš fakt snadno nahrávat pod svůj profil a pak si je měnit se přáteli.

  Diskuze. Můžeš se zeptat na všechno, co Tě zajímá. Bavit se, kecat, klábosit… Ale i hledat odpověď. Prostě používat k tomu, co zrovna potřebuješ.

 

 Důležité je také říct, že všichni registrovaní uživatelé se řadí do různých společenství. Podle měst, škol, center mládeže… Společenství pak má svoje diskuze, nebo si může na signálech psát svůj blog. Ale nesjou jen tato společenství, zakládat se můžou i nová. Třeba on-line duplikáty kamenných, nebo společenství lidí, kteří k sobě mají blízko, ale při tom od sebe bydlí daleko, takže se nemůžou vidět každý den osobně. Nová společenství může tvořit  každý autorizovaný uživatel. O tom, co je autorizace a co s ní všechno získáš, se dočteš tady.

  

  A co starý signály? Jestli se chceš ještě kouknout, jak že to vypadalo dřív, nebo jestli třeba chceš hledat deset rozdílů mezi starými a změněnými signály;-), tak ty dřívější najdeš na adrese stare.signaly.cz.