Milí uživatelé a návštěvníci, 

jelikož to vypadá, že nás zradí počasí, zítřejší plánovaný piknik nakonec přece jen přesouváme dovnitř. 
Budeme se na vás neméně intenzivně těšit v 16:00 v kavárně SKØG Urban Hub na Dominikánském náměstí. Stolky máme zarezervovány nahoře v patře. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Máme rádi, když vidíme naše uživatele online na signálech, ale stejně rádi je také potkáváme v reálném fyzickém světě – na popovídání si, probrání vývoje Signálů, vyslechnutí doporučení ke zlepšení aj.

Máte zpětnou vazbu na chod Signálů? Dorazte!
Máte tip nebo nápad, co zlepšit? Dorazte! 
Máte jen chuť lehnout si na deku a koukat na nebe? Dorazte! 

Po příjemných setkáních v Praze a v Olomouci zveme tentokrát naše uživatele, příznivce a přátele do Brna. A abychom si užili hezkých (nikoli horkých) dnů, rádi bychom tentokrát uspořádali venkovní piknik.

Kdy a kde? 
Sejdeme se v parku v Lužánkách 24. září od 16:00. Svou účast můžeš potvrdit zakliknutím v kalendáři akcí
(Počasí by mělo tou dobou ještě přát pobytu venku - pokud dlouhodobá předpověď nebude příznivá, přesuneme setkání dovnitř. Datum a čas však zůstávají!)

Co s sebou?
Tým s sebou sice bude mít nějaké deky na sednutí, ale stejně doporučujeme pro vaše vlastní pohodlí, abyste si nějaký sedák přinesli. Jinak hrozí, že na vás zbude jen rožek nebo tráva.
Základní pití a něco na zub bude také zajištěno, nicméně cokoli přinesete a v jakémkoli množství, bude zcela jistě oceněno všemi přítomnými. 

 

Těšíme se na vás!

Zdroj: Pixabay/Free Photos, CC0 Creative Commons