Už po cestě do Madridu ses pravděpodobně dozvěděl, že signály.cz budou pořádat soutěž o nejlepší fotku pořízenou na setkání. A už je to tady! Takže připrav foťák, počítač a posílej… TŘI! DVA! JEDNA! START!


Rubriky

Aby soutěž nebyla tak jednotvárná, bude možné poslat fotku do více kategorií. Ale pozor! Do každé kategorie může autor poslat jen jednu fotku – tu nejlepší J. A o jaké oblasti se jedná?

Cesta

Předprogram

Program V Českém národním centru

Oficiální program

Lidé

Příroda

Památky

Jídlo

Quatro vientos

Svatý otec

 

Nominace

Samotná soutěž bude probíhat ve dvou kolech. V prvním můžeš posílat svoje fotografie nebo fotky svých přátel, kteří by se jinak styděli sami fotku poslat. Fotografie můžeš posílat na adresu [email protected]. Do předmětu zprávy napiš rubriku do které chceš snímek nominovat, do zprávy připiš jméno autora a souhlas se zveřejněním fotografie. Samotnou fotku dej do přílohy. Nominovat fotografie je možné do 25. září 2011.

 

Kdo vyhraje?

Z přijaých fotek udělají členové realizačního týmu podle svého uvážení výběr deseti nejlepších v každé kategorii. Z nich už potom budou v druhém kole, které proběhne od 1. října 2011 do 9. října 2011, vybírat tu nejlepší jak uživatelé signály.cz, tak odborná porota. Fotky budou zveřejněny v albech podle kategorií a hlasovat o nich budeš moct pomocí tlačítka to se mi líbí. Celkový výsledek bude tvořit z padesáti procent vyjádření uživatelů signály.cz a z druhé půlky vyjádření poroty. Pokud nastane u některých fotografií shoda, rozhodne hodnocení odborníků.

 

A co dál?

Vítězné fotografie budou vystaveny na Kozí ulici 8 v Brně u příležitosti 3. výročí založení signály.cz room, který slouží jako zázemí pro pracovníky a dobrovolníky signály.cz. ‚O vernisáži tě budeme informovat.  Tato oslava bude spíše symbolická, protože hlavní letošní událostí bude ples signály.cz na počest již 10. výročí od zaregistrování domény www.signaly.cz. Více informací o akci najdeš tady.

 

Tak co? Ještě jsi žádnou fotku neposlal? No tak honem! :-)