Během světových dnů mládeže jste mohli sledovat zpravodajství a novinky z Madridu přímo na signály.cz. Samotným setkáním pro nás ale práce nekončí. Přečti si, co Tě čeká dál!


V první řadě můžeš sdílet své zážitky prostřednictvím svých blogů. Už teď se zvláště ti, kteří se na setkání nedostali, moc těší na všechny podrobnosti. Tvoje svědectví by se také mohlo objevit i v knížce, kterou signály.cz přípravují spolu se Sekcí pro mládež ČBK a která bude nejen kronikou celého setkání. Brzy se rozjede také soutěž o nejlepší fotografii z Madridu, kterou jsi vyfotil možná právě Ty!

Ať už se na signály.cz rozhodneš vložit své fotky z Madridu, své svědectví či svůj zážitek, nebo třeba i video z této pouti, nezapomeň všemu přidat štítek madrid2011. Proč? Díky tomuto kroku budou všechny informace o Madridu na signálech propojené a seskupené. Snadno se tak k tomu, co chceš sdělit světu, všichni dostanou :-) Ptáš se, jak na vložení štítku?

  • Nahrávání fotek sestává ze dvou kroků, v prvním kroku nahraješ fotky, po nahrání fotek pak můžeš upravovat své nově vzniklé album - zadat název alba, popis, a i štítek madrid2011 do speciální kolonky k tomu určené.
  • Přidáváš-li blogový příspěvek, přidáš štítek madrid2011 do příslušné kolonky.
  • Při vkládání videa přidáš štítek přímo do komentáře k videu, a to v trochu jiném tvaru - #madrid2011.

Pokud Ti je cokoliv nejasné, ptej se! Rádi Ti poradíme (však tu od toho jsme :-)). Ptát se můžeš třeba formou komentáře pod tímto článkem, ve společenství Podpora a nebo pošli vzkaz někomu z Týmu signály.cz.

A jak tedy dohledáš to, co o Madridu na signály.cz vyšlo? Doporučejeme sledovat stránku http://www.signaly.cz/stitky/madrid2011, kde najdeš vše, co je označené štítkem madrid2011. Mimo jiné tam také najdeš seznam poMadridských setkání, které pro Vás již teď připravují Diecézní centra mládeže a na kterých určitě uvidíš plno známých tváří :-) Kdy a kde se tato setkání konají? Pro odpověď stačí kliknout na příslušný odkaz:

 

Další důležitý odkaz, na který určitě nezapomeň, je www.madrid2011.signaly.cz. Na těchto oficiálních stránkách setkání si můžeš stáhnout třeba časopis Kořeň ;-) A pod odkazem http://www.signaly.cz/m11 zase najdeš společenství účastníků letošních Světových dnů mládeže

Líbilo se ti v signalácké kavárně Na Meetince? Tak ti určitě neušlo, že by se neobešla bez ochotné pomoci dobrovolníků. Pokud i Ty chceš posílit jejich tým, ať už na různých akcích nebo spíš na internetu, napiš na [email protected]. Budeme se těšit :-)