Asi ho znáte jako Walkera, Texas Rangera. Možná jste viděli nějaký akční film, ve kterém předvedl, jak ovládá bojová umění. Zřejmě máte strach z jeho slavného kopu s otočkou. Ale nejspíš jste o Chucku Norrisovi slyšeli – nebo i vyprávěli – nějaký ten vtip. Nebo dva (nebo tři nebo čtyři). Na internetu je jich spousta.


 

Od nepaměti se lidé po celém světě ptají Chucka Norrise: „Který vtip nebo hláška o tobě se ti líbí nejvíc?“ Nyní, poprvé v dějinách lidstva, nám skutečný Chuck Norris prozradí 100+1 svých nejoblíbenějších hlášek, které
o něm kolují. Za každou následují pravdivé příběhy ze života a nějaké ty zásady a moudra, kterými se sám řídí.

Knížka je vhodná nejen k prázdninovému odpočinku u vody, zkrácení dlouhé cesty, příjemnému zakončení dne při čtení těsně před spaním, ale taky jako pěkný dárek pro všechny fanoušky chuckovských vtípků. ;)

Protože i na signálech se najde spousta Chuckových fandů (mají dokonce i vlastní společenství :)), přicházíme s jedinečnou nabídkou.

Díky spolupráci s vydavateli můžeme i Tobě nabídnout tuto chuckovskou knížku s velkou slevou. Zakoupením knížky přes signály.cz přispěješ na jejich provoz a vývoj a zároveň ušetříš. :)

A jak je to s cenou?

Normální cena je 199 Kč, v akcích 179 Kč. Naše cena je 169 Kč. Pokud jsi členem signály.cz, o. s., zaplatíš jen 149 Kč!!!!

Neváhej a objednávej na www.signaly.cz/shop.products/ nebo přes mail [email protected].