U příležitosti 2. výročí kanceláře křesťanského komunitního webu signály.cz zvané s.room se uskuteční benefiční výstava s názvem „Krása stvoření“. Výstava bude složená z fotografií, které vyhrály květnovou fotografickou soutěž v rámci stejnojmenného tématu měsíce na signály.cz.

Výtěžek výstavy získá jeden z projektů, který mohli v průběhu října nominovat samotní uživatelé signály.cz. O průběhu nominace se můžete více dočíst zde http://tym.signaly.cz/1010/beneficni-vystava-krasa-stvoreni.

V současné době se vybírá ze čtyř projektů, kterými je Dopisování s vězni, Voda pro Haiti, Až na dřeň a Vybavení domova pro seniory Velký Újezd. V hlasování, které probíhá od 1. do 7. Listopadu, rozhodují autorizovaní uživatelé signály.cz, kdo získá výtěžek z benefiční výstavy. Pokud by byly počty hlasů autorizovaných uživatelů u více projektů stejné, o vítězi rozhodnou hlasy neautorizovaných uživatelů. Při rovnosti i těchto hlasů rozhodne los.

Vernisáž benefiční výstavy „Krása stvoření“ se uskuteční 9. listopadu v prostorách Galerie Studentského centra na Kozí ulici 8 v Brně. Informace o akci naleznete zde: www.signaly.cz/vystava. Výstavu si budete moci prohlédnout ve Studentském centru v časech:

Pondělí

14:00 – 19:00

20.00 – 22.00

Úterý

14:00 – 22:00

 

Středa

8.00 – 22.00

 

Čtvrtek

15.00 – 19.00

 

Výstava končí 4. prosince, kdy bude vyhlášen výtěžek sbírky probíhající přímo na místě. Kromě takovéhoto příspěvku bude možné projekt podpořit i prostřednictvím aukce vystavených fotografií, která bude probíhat jak na místě, tak i přes internet. Aukce prvního obrazu proběhne již při vernisáži v rámci oslavy 2. výročí s.roomu, na které se s vámi rádi uvidíme.